Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εξελίξεις στη δολοφονία της εφοριακού: Μάρτυρας παρέδωσε στην Ασφάλεια αντικείμενο της 32χρονης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο, με την Αστυνομία να κινεί γη και ουρανό προκειμένου να συλλάβει τον δράστη του στυγερού εγκλήματος, που ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του θύματος από την απώλεια της κόρης του και από το γεγονός ότι ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος, κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει να βοηθήσει την Αστυνομία. «Όποιος ξέρει κάτι να το πει όχι σε μένα, στην Αστυνομία», δήλωσε σήμερα ο πατέρας της εφοριακού.

Ύστερα από τις εκκλήσεις της οικογένειας της άτυχης 32χρονης, ένας μάρτυρας πέρασε την πόρτα της Ασφάλειας, κατέθεσε τι είδε και παρέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ένα αντικείμενο που είχε σχέση με την εφοριακό.

Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό «πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο», λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

Η δικηγόρος πρόσθεσε μάλιστα πως το σημαντικό αυτό στοιχείο σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και οι οποία είναι πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει περί τίνος πρόκειται, φαίνεται πως τα νέα αυτά στοιχεία δίνουν κατεύθυνση στις έρευνες της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...