Ξεπερνάει όλα τα όρια του κωμικού, αγγίζοντας επίπεδα σουρεαλισμού, η πρόταση-ρουκέτα του οικολόγου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε κάθε Ελληνας πολίτης να μπορεί να καλλιεργεί κάνναβη στο μπαλκόνι του, αρκεί να πληρώνει παράβολο ύψους 150 ευρώ στα δημόσια ταμεία!

«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί, που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί να είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολό του για να την κάνει. Να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ γι' αυτό, ένα τυχαίο παράδειγμα λέω. Θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο» είπε ο βουλευτής, που προφανώς έχει... ξεφύγει εντελώς και ζει στο δικό του παράλληλο σύμπαν.

Διαπιστώνει επίσης ότι η Ελλάδα, λόγω της θέσης και του κλίματος, μπορεί να εξελιχθεί... σε χασισοπαραγωγό χώρα.

«Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος, και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό, μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή» είπε ο αθεόφοβος οικολόγος.

Το μέτρο όμως έχει χαθεί και στην πλευρά της Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος απειλεί τους Ξανθό και Πολάκη με... μπουνιές.

«Η θέση της Ν.Δ. στη χρήση κάνναβης αποκλειστικά για θεραπευτικούς λόγους είναι αυτονόητη. Οταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα το υπερψηφίσουμε, αλλά θα είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μην ανοίξουν καμία πόρτα ο κύριος Πολάκης με τον κύριο Ξανθό στη γενική χρήση κάνναβης, γιατί εκεί θα παίξουμε μπουνιές» είπε, επιβαρύνοντας το ήδη κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο για την καλλιέργεια και την επεξεργασία κάνναβης.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top