Άγνωστο…. παραμένει αν ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να πικάρει τους παρευρισκομένους φίλους του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι «αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;» ή αν απλώς υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα έχοντας ξεχάσει ότι ο δικέφαλος της Θεσσαλονίκης είχε αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με εκπροσώπους των συνδέσμων του ΠΑΟΚ παρουσία του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη, του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, του βουλευτή, Σταύρου Καλαφάτη και του πρώην υπουργού, Γιώργου Ορφανού.

Στη διάρκεια της ολιγόλεπτης συζήτησης ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης σχολίασε ότι το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ είναι ένα από τα πιο σταθερά σημεία αναφοράς στη Βόρεια Ελλάδα.


Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.Ο

κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η Περιφέρεια έχει συγκροτημένο σχέδιο και η είναι η πρώτη πανελλαδικά στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top