Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Τσίπρας παρουσίασε στη ΔΕΘ το… σενάριο των επόμενων εκλογών

Με υπερβατικό λόγο επιχείρησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να “ντύσει” το αφήγημά του από το μέλλον, μιλώντας στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο.

Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε, από τον πρόλογο κιόλας της ομιλίας του, ότι ήθελε να μιλήσει για το μέλλον, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν, και ουσιαστικά παρουσίασε το… σενάριο των επόμενων εκλογών.

Δηλαδή, την πλατφόρμα πολιτικής αντιπαράθεσης με την οποία προσέλθει στις κάλπες, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Από το πρωί του Σαββάτου άλλωστε, ήταν εμφανής η στρατηγική στόχευση του Μεγάρου Μαξίμου να “υπερφορτώσει” την πολιτική επικαιρότητα με θετικές εικόνες, όπως την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κορυφαίων υπουργών, στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στα ΜΜΕ.

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο:

    

ysterografa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...