Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ – Δάνης Κατρανίδης: «Ο Βίκτωρας χρησιμοποιεί την κόρη του για να πετύχει τους στόχους του»

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του και το όνομά του έχει συνδεθεί με μια σειρά επιτυχιών στην τηλεόραση και το θέατρο. Ο λόγος για τον Δάνη Κατρανίδη, που τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμική-αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μας μιλά κατ’ αποκλειστικότητα και αποκαλύπτει όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια!

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πείτε μας για τον Βίκτωρα Καλογιάννη που υποδύεστε…


«Σε πρώτη ανάγνωση είναι οικονομικά και κοινωνικά ευκατάστατος αλλά και πετυχημένος. Εχει μια κόρη, τη Μαρίνα (Μυριέλλα Κουρεντή), η οποία είναι παντρεμένη με τον Αρη (Αποστόλη Τότσικα). Ο Βίκτωρας έχει έναν μεγάλο όμιλο εταιρειών και μέσα σ’ αυτόν περιλαμβάνονται και οι μετοχές που έχει με το γαμπρό του. Υπάρχει μια σχέση αναμέτρησης, αντιπαλότητας και αγάπης-μίσους από το γαμπρό για τον πεθερό και πάντα στη μέση βρίσκεται η κόρη. Ο Βίκτωρας αντιμετωπίζει κάποια πράγματα που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση, ανατροπές στα επαγγελματικά, οικονομικά & επιχειρηματικά του, ανατροπές στη ζωή της κόρης του που μπαίνει μπροστά για να την υπερασπιστεί και, χωρίς να το καταλάβει, γίνεται προβολή των δικών του στόχων και επιδιώξεων. Συνειδητά ή ασυνείδητα χρησιμοποιεί την κόρη του για να πετύχει τους στόχους του. Αυτό τον βάζει σε μια συνεχή εγρήγορση και αντιπαλότητα με το γαμπρό του που θα τους οδηγήσει σε μια διαδρομή που θα ανακαλύψετε από επεισόδιο σε επεισόδιο».

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...