Για την εμπέδωση της σταθερότητας και των θετικών προοπτικών της ελληνικής οικονομίας μίλησε στη συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ του Σαββατοκύριακου ο υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ενόψει της τρίτης αξιολόγησης τόνισε ότι δεδομένων των καλών επιδόσεων της οικονομίας, θα πρέπει να μην υπάρξουν κενά ως προς την τήρηση και υλοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας. Όπως είπε για τις διεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς, «μας αφορούν και τις παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Η δική μας αντίληψη ήταν πάντα η αντίληψη των ευρύτερων συναινέσεων και των συνεργασιών».

Όσον αφορά στις εκλογές, τόνισε ότι σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι 2 + 4. «Στα δύο χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές, η κυβέρνηση οφείλει να επιτύχει την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτήρηση και να δώσει σαφή δείγματα του δικού της σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη δίκαιη ανάπτυξη».

Αναφερόμενος στα δεδομένα των δημοσκοπήσεων, τόνισε ότι η δημοσιονομική αντιπολίτευση αθροίζει βεβαίως ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, εκλογές όμως δεν κερδίζει. Τονίζει ότι η ΝΔ καθώς διαψεύδονται η μία μετά την άλλη όλες οι προβλέψεις της, βρίσκεται σε ένα στρατηγικό κενό που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να καλύψει.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top