Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανατροπή δεδομένων δείχνουν και οι αποδόσεις στο στοίχημα για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής σφυγμομέτρησης που τρέχει στο logiastarata.gr (Δείτε Εδώ) και δείχνει ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαβορί για την τελική αναμέτρηση στο β΄γύρο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ειναι ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και η νυν πρόεδρος Φώφη Γεννηματά κάτι ανάλογο δείχνουν και οι αποδόσεις στο Στοίχημα που άλλαξαν κατά πολύ τις τελευταίες μέρες.
Έτσι ενώ πριν μία εβδομάδα σύμφωνα με τις αποδόσεις θα είχαμε ντέρμπι Γεννηματά – Καμίνη – Θεοδωράκη με αουτσάιντερ τον Ανδρουλάκη, τώρα ο ευρωβουλευτής της Ελιάς έχει εκτοξευθεί στη δεύτερη θέση και φαίνεται να είνα αυτός που θα μονομαχήσει με τη νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ηγεσία του νέου φορέα.
Από την άλλη η απόδοση για τον Καμίνη έχει υποχωρήσει αλλά έχει κι αυτός αρκέτες ελπίδες να βρεθεί στη δυάδα, ενώ αίσθηση προκαλεί η μεγάλη υποχώρηση των πιθανοτήτων του Σταύρου Θεοδωράκη.

Δείτε τις αποδόσεις από τη novibet.gr

Ενώ οι αποδόσεις πριν μια εβδομάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...