Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Κυριάκο μου, Άδωνι μου», ή η απόλυτη κάλυψη του Κ. Μητσοτάκη στον αντιπρόεδρό του

Πλήρη κάλυψη (και μαζί επικοινωνιακά φτερά) προσέφερε χθες από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη. Μετά από μία μακρά περίοδο ψιθυρισμών ή ακόμη και εσωτερικών εντάσεων (πιο πρόσφατη για την εμπλοκή της ΝΔ στη συζήτηση περί ναζισμού – κομμουνισμού), ο κ. Μητσοτάκης κάλυψε πλήρως τον αντιπρόεδρό του, αναγνωρίζοντας μόνον υφολογικές εξάρσεις.

Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι προφανώς ο Άδωνις χωράει στη Ν.Δ. αλλά δεν πρέπει να είναι εκείνος το «πρώτο επικοινωνιακό βιολί», ο κ. Μητσοτάκης – σε σχετική ερώτηση στη ΔΕΘ – απάντησε σαφώς: «Ο Γεωργιάδης είναι δική μου επιλογή. Δεν συμφωνώ ότι εκφράζει ακραίες θέσεις, έχει το δικό του τρόπο, μπορεί να έχει πει και μία κουβέντα παραπάνω αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος του είναι ένας λόγος ακραίος, είναι ένας λόγος ο οποίος δεν ανήκει και δεν εντάσσεται στη Ν.Δ. Είμαστε ένα μεγάλο κόμμα που πρέπει να μάθει να ανέχεται και τις διαφορετικές αποχρώσεις και απόψεις. Ας μην περιοριζόμαστε σε υφολογικές παρατηρήσεις αλλά ας βλέπουμε το περιεχόμενο των όσων λένε τα στελέχη» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Γεωργιάδης αναρτούσε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο διαδίκτυο, εκφράζοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...