Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αδ. Γεωργιάδης: Να απαντήσει ο κ. Καμμένος εάν πήγε στο γραφείο του κ. Μαρινάκη

Πυρά κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε στη Βουλή ότι δεν έχει πάει ποτέ στο γραφείο του κ. Μαρινάκη. Έχω να του θέσω τα εξής ερωτήματα: Πρώτον, πήγε ή δεν πήγε στις 22 Ιουνίου του 2012, μετά τις εκλογές, στο γραφείο του κ. Μαρινάκη;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και στη συνέχεια υποστήριξε:

«Δεύτερον, πως ο κ. Καμμένος με καταθέσεις 8.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του πλήρωσε το ακριβότερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο; Είπε στη Βουλή ότι καταθέτει την απόδειξη πληρωμής από την πιστωτική του κάρτα, αλλά κατέθεσε ένα ψεύτικο χαρτί. Δεν φαίνεται πουθενά η πληρωμή, μόνο η κράτηση. Αν είπε ψέματα στη Βουλή, τίθενται ζητήματα πόθεν έσχες. Και εκεί θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο κ. Τσίπρας. Όταν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ. θα επαναφέρει την Εξεταστική Επιτροπή για τον κ. Καμμένο. Δεν σώζεται. Χρόνο κερδίζει».

Σχολιάζοντας τη νέα καθυστέρηση στην επένδυση στο Ελληνικό και συγκεκριμένα την αναβολή της απόφασης από το ΚΑΣ, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε:

«Εάν το ΚΑΣ βγάλει αρνητική απόφαση για το Ελληνικό, στην πραγματικότητα θα έχουν μπλοκάρει την απόφαση. Αυτό θα είναι εθνική καταστροφή. Θα καθυστερήσει την 3η αξιολόγηση και ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα χαθούν άμεσα 10.000 θέσεις εργασίας και θα στείλουμε μήνυμα στο εξωτερικό ότι δεν θέλουμε τις επενδύσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα την παραίτηση της Γ.Γ. Πολιτισμού, κ. Βλαζάκη, η οποία προφανώς είναι αντίθετη σε αυτή την επένδυση. Αν ο κ. Τσίπρας επιθυμεί αυτή την επένδυση, να ακούσει τον κ. Μητσοτάκη. Μόνο έτσι θα σωθεί η επένδυση».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132 Η επιχείρηση απόσπασης του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και την...