Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ο Αγγελόπουλος μόλις τελείωσε η καριέρα του πούλησε το βενζινάδικο» – Η αποκάλυψη για τον Ντάνο που λίγοι γνώριζαν!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την αρχή του Survivor είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και ο κόσμος συνεχώς ήθελε να μαθαίνει πράγματα για την ζωή του!
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, καλός φίλος και συμπαίκτης του Ντάνου, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και αποκάλυψε κάτι που λίγοι γνώριζαν. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ντάνος είναι ένα παιδί που δεν γνώριζα καλά, λέγαμε ένα «γεια» στη Σκιάθο, είχε βουλκανιζατέρ και πρατήριο βενζίνης που το πούλησε, το έγραψε στον αδερφό του. Το έκανε μόλις τελείωσε την καριέρα του με τη μπάλα που έπαιζε μια ζωή, δεν ήταν βενζινάς. Είναι καλό παιδί, από επαρχία, ειλικρινής, πάλεψε, αυτό έκανε και στο Survivor, όπως και στη ζωή του, πάλευε να επιβιώσει. Ο Ντάνος είχε χάσει τον μπαμπά του σε ηλικία 11 χρόνων… Μιλούσαμε πάρα πολύ για τους πατεράδες μας. Έχει ζοριστεί πολύ στη ζωή του, έχει κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα, είναι ένας γνήσιος Survivor»

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...