Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για το τροχαίο της Νταϊάνα: «Υπήρχε σχέδιο δολοφονίας»

Ο πατέρας του οδηγού της μοιραίας Mercedes, η οποία οδήγησε στον θάνατο την Νταϊάνα, κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας της πριγκίσσας!

Σύμφωνα με τον Ζαν Πολ, λοιπόν, τον πατέρα του οδηγού του οχήματος, ανέφερε πως η βρετανική αστυνομία του αποκάλυψε ότι η Νταϊάνα δολοφονήθηκε: «Η Νταϊάνα πέθανε και ο γιος μου πέθανε. Πιστεύω ότι και οι δύο δολοφονήθηκαν. Ο γιος μου ήταν παράπλευρη απώλεια στο σχέδιο δολοφονίας της Νταϊάνα και τον σκότωσαν. Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Χένρι δεν συμμετείχε σε αυτό το σχέδιο. Ήταν πολύ έντιμος και πολύ ειλικρινής».

Μάλιστα, ο πατέρας του Χένρι Πολ θεωρεί πως τα δείγματα αίματος του γιου του έχουν αλλαχθεί προκειμένου να κατηγορηθεί ως υπεύθυνος για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον ίδιο, την Νταϊάνα και τον Ντόντι Αλ Φαγέντ: «Εκείνη τη μέρα έγιναν πάνω από 20 έλεγχοι. Ήταν εύκολο να αλλάξουν τα δείγματα και να δείξουν ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του Χένρι. Αυτό πιστεύω ότι έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...