Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Η κυβέρνηση είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα διαψεύδει διαρκώς με τις πράξεις της ότι είναι δήθεν φιλική στις επενδύσεις, όπως εσχάτως δηλώνει. Στην πραγματικότητα είναι εχθρός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει πως η κυβέρνηση συνεχίσει να υψώνει εμπόδια στην επένδυση στις Σκουριές, την οποία βάζει σε κίνδυνο με σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση 1.200 εργαζομένων.

«Οι δουλειές και η ανάπτυξη γι’ αυτούς δεν έχουν νόημα, μπροστά στις παρωχημένες ιδεοληψίες τους που κρατάνε την οικονομία αιχμάλωτη. Γι’ αυτό είναι ανίκανοι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», συμπληρώνει η Πειραιώς, η οποία είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και πρωτοστατεί ώστε να ξεπεραστούν όποιαδήποτε εμπόδια για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αρκεί βέβαια ο επιχειρηματίας να μην λέγεται…Ιβάν Σαββίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...