Άγρια κόντρα ανάμεσα στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Πάγκαλο και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ξέσπασε χθες με αφορμή τις πυρκαγιές και τη συμβολή του στρατού στα...μέτωπα. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως η συμμετοχή του στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν… μηδαμινή.

«Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος!

Και πρόσθεσε: «Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού».Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter ανήρτησε μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και την συνόδεψε με το εξής μήνυμα: «Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top