Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επικοινωνιακό μόρφωμα η ΔΗ.ΣΥ., λέει ο Π. Γερουλάνος!

Κατά του επικοινωνιακού μορφώματος της ΔΗ.ΣΥ. και των άλλων πρωτοβουλιών στην Κεντροαριστερά καθώς και αντίθετος στην πολιτική συμμαχιών με ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. τάσσεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος (φωτό).

Σε διαδικτυακή συνέντευξή του επαναλαμβάνει τις ενστάσεις του για τις εξελίξεις στον χώρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να απελευθερώσει τον Ελληνα από τους βραχνάδες της εποχής του. Και τα λάθη που κάναμε στην πορεία μας τα κάναμε όταν απομακρυνθήκαμε από το όραμά μας. Αντί όμως να δουλεύουμε συστηματικά για να μεταφράσουμε αυτό το πολιτικό πρόταγμα σε πολιτικό περιεχόμενο που μπορεί να αντεπεξέλθει στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας, ασχολούμαστε με επικοινωνιακά μορφώματα, όπως η ΔΗ.ΣΥ., με την αγωνία να πάρουμε και πάλι λίγη εξουσία στα γρήγορα, έστω σαν πατερίτσα ενός άλλου κόμματος».

Το ΠΑΣΟΚ, κατά τον πρώην υπουργό, «πρέπει πρωτίστως να συνδεθεί με τις ρίζες του, να ξαναβρεί από πού προέρχεται το όραμά του και ο λόγος ύπαρξής του. Αντί να κοιτούμε με νοσταλγία τα χρόνια εξουσίας, πρέπει να κοιτάξουμε με προσοχή τα χρόνια πριν από αυτήν. Τότε που εκφράσαμε ένα όραμα για τη χώρα που πήγαζε από βαθιά πίστη στον Ελληνα».

Αναφορικά με ενδεχόμενες πολιτικές συνεργασίες, ο κ. Γερουλάνος τονίζει ότι δεν θεωρεί τους κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα έτοιμους να δουλέψουν για να μετατρέψουν το κράτος από κράτος που δυναστεύει σε κράτος που υπηρετεί τον πολίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 100 Η παρουσία του Σοφιανόπουλου πανικοβάλλει την...