Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτοκτονία 44χρονου στρατιωτικού στη Χίο: «Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά»

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χίου η αυτοκτονία ενός 44χρονου ανθυπασπιστή, ο οποίος το Σάββατο κρεμάστηκε με το κορδόνι της αρβύλας του.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, όμως ο γιατρός που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του. Λίγη ώρα προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα ο 44χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο 96ο Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στα Αρμόλια, είχε στείλει μήνυμα στη γυναίκα του, στο οποίο της έγραφε: «Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά».

Ο αυτόχειρας είχε τρία παιδιά (15, 11 και 8 ετών αντίστοιχα) και δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημέρα που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Η είδηση της αυτοκτονίας του επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία, ενώ ο ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ κάλεσε όλα τα στελέχη σε επείγουσα σύσκεψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Crispbreads: Βάση για υγιεινά σνακ στο γραφείο

Σύμφωνα με mednutrition.gr και την Ιωάννα Κεχριμπάρη πολλοί από εμάς εργαζόμαστε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα γραφείο, πράγμα που σημαίνει...