Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/8/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/8/2017

Κριός

Γενικά
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι δυνάμεις σου είναι λίγο πεσμένες χωρίς να έχεις την στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη διορατικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.


Ταύρος

Γενικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετή δυναμικότητα. Καθώς φαίνεται από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Σε πρώτη μοίρα θα παίξουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ότι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα. Προσπάθησε φερθείς συγκρατημένα ειδικά σε αγορές.

Δίδυμος

Γενικά
Καλά θα κάνεις από σήμερα να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ τής ψυχολογικής και τής βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση που θα έχεις που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα στην εργασία σου. Στα οικονομικά θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.


Καρκίνος

Γενικά
Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ότι κι αν κάνεις σήμερα. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ότι ακούς. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα καλυτερεύουν να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Λέων

Γενικά
Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιο σου. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου. Κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα ζητήσουν την βοήθεια σου που θα τους την δώσεις απλόχερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου και σε βεβαιώνω ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος


Γενικά
Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία. Με τον δυναμισμό που έχεις θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις την κατανόηση σε ότι σε απασχολεί από το ταίρι σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και πολύ ενεργητικότητα. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα να προσέχεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ότι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου και σε βεβαιώνω ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σου πω να μην δώσεις αναβολές για να τις καλύψεις.

Σκορπιός

Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος που απρόσμενα νέα σου φτιάχνουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην σχέση σου χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κινηθείς έξυπνα για να πετύχεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του και δεν θέλει να τα μοιράζεται με κανέναν. Εσύ από κακούς χειρισμούς κινδυνεύεις να ανακοινώσεις χωρίς κανείς να σου το ζητήσει μυστικά του παρελθόντος σου που δεν θέλεις καν να τα θυμάσαι για αυτό τα έχεις κρατήσει κιόλας στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι έτσι όπως την θέλετε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδα σου. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.

Υδροχόος

Γενικά
Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις που μπορούν να λυθούν με πολύ ευκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.


Ιχθύς

Γενικά
Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Άλλωστε το ξέρεις πολύ καλά ότι μέχρι τώρα έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια καλυτέρευση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ