Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αν. Λοβέρδος για «τσιγαράδικο»: Πρόκειται για λαθρεμπόριο και μάλιστα με «Λ» κεφαλαίο

Για λαθρεμπόριο με Λ κεφαλαίο κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανακοίνωσή του μετά την δημοσιοποίηση της απάντησης του ΥΠΟΙΚ σχετικά με το «τσιγαράδικο». Ο ίδιος, μάλιστα, μιλά για απόλυτη δικαίωσή του, καθώς «από την απάντηση προκύπτει ότι η εταιρεία εισαγωγής στο Λίβανο είναι υπαρκτή αλλά δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το προϊόν, το εμπόρευμα έχει εικόνα ύποπτη και χαρακτηρίζεται ανασφάλιστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Λοβέρδου:

«Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών στις ερωτήσεις μου για το ακινητοποιημένο πλοίο στα Χανιά δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας: Πρόκειται για λαθρεμπόριο και μάλιστα με Λ κεφαλαίο.

Πρόκειται για την απόλυτη δικαίωσή μου. Από την απάντηση προκύπτει οτι η εταιρεία εισαγωγής στο Λίβανο είναι υπαρκτή αλλά δηλώνει πως δεν έχει καμμία σχέση με το προϊόν, το εμπόρευμα έχει είκόνα ύποπτη και χαρακτηρίζεται ανασφάλιστο. Επιπλέον αναφέρεται ότι το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα φωτίσει την σκοτεινή, όπως από την αρχή χαρακτήριζα, αυτή υπόθεση.

Για τα υπόλοιπα το ραντεβού μας με τον Υπουργό είναι στη Βουλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...