Με σκληρή ανακοίνωση του κατά του δημοσιογράφου, ο ΣΚΑΙ ζητά συγγνώμη για όσα υπονόησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον αέρα της εκπομπής του κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Το τελευταίο διάστημα, ήταν έντονες οι παρασκηνιακές φήμες ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πιθανότατα θα παραμεριστεί από την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν(Δείτε Εδώ), ενώ κάποιοι, περισσότερο προχωρημένοι, εκτιμούσαν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα αποτελούσε από Σεπτέμβριο παρελθόν για το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το βράδυ της Τρίτης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, απολογούμενος για όσα είχε πει νωρίτερα το μεσημέρι στην εκπομπή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά του Αλέξη Τσίπρα, και πλέον οι εξελίξεις δρομολογούνται ραγδαίες στον Όμιλο Αλαφούζου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέφερε συγκεκριμένα: «Όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει «είστε καλά;», «χρειάζεστε κάτι;» ή τελοσπάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό, οπότε τώρα θέλουν οι άλλοι να κατέβει άνθρωπος σε αυτούς που καίγονται;». Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε κατά αυτό τον τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

“Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”.

«Διαζύγιο» μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΣΚΑΪ αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημοσιογράφου με το ανώτατο στέλεχος του σταθμού και η οποία απέβη άκαρπη.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top