Με ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αντιδρά έντονα στη μήνυση που κατέθεσε ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων» και της Ένωσης Ουμανιστών Ελλάδος, αυτή τη φορά κατά της δημοσιογράφου Λώρης Κέζα για άρθρο της σχετικά με τον μουσουλμανικό κόσμο.

Την αντίδραση του πρώην βουλευτή προκάλεσε η κλήση για προκαταρκτική εξέταση που δέχτηκε η Λώρη Κέζα, η οποία καλείται να παρουσιαστεί την Πέμπτη και να απολογηθεί στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, στην Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Δημητράς είχε καταθέσει μήνυση κατά της Σώτης Τριανταφύλλου (Δείτε Εδώ) για υποκίνηση μίσους ή βίας με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Η Σώτη Τριανταφύλλου είχε περιλάβει τη φράση που αποδίδεται στον Μάρκο Πόλο πως «φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι».

Όπως σχολιάζει ο Π. Τατσόπουλος, «νομίζω πως δεν χρειαζόμαστε πλέον τους καύσωνες. Έχουμε κάψει ήδη τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Ο Θεός να μας λυπηθεί, ο Αλλάχ, ο Γιαχβέ, ο Θεός των Αθέων ή όποιος άλλος Αρμόδιος»..liberal.gr/
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top