Στα «ενθαρρυντικά» σημάδια της ελληνική οικονομίας και στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «να βγάλει την Ελλάδα από την διαδικασία της αυξημένης επιτήρησης» αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από το Ηράκλειο.

Προσερχόμενος στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του δήμου Ηρακλείου για να συμμετάσχει σε κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παππάς κάλεσε σε αυτή τη νέα φάση όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταθέσουν το σχέδιο τους για την Ελλάδα του αύριο.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα σε κατήφορο ο κ. Παππάς είπε: «Μάλλον ο κ Μητσοτάκης βλέπει τον κόσμο ανάποδα. Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει τις δικές του κυβερνήσεις οι οποίες απέλυσαν, έβαλαν τη χώρα στην ύφεση και αύξησαν την ανεργία ως success story και τη δική μας κυβέρνηση η οποία έχει καταφέρει να βάλει την οικονομία σε ρυθμούς ανάπτυξης και έχει καλύψει έδαφος από τη χαμένη απασχόληση, ως καταστροφή».

Πρόσθεσε επίσης ότι «ο κόσμος αντιλαμβάνεται μέσα στις δυσκολίες, ότι ο δρόμος για την ανάπτυξη είναι ο δρόμος της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης»

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Παππάς τόνισε πως η απόφαση του ΕΣΡ είχε ως αποτέλεσμα να «πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων μια προπαγάνδα άκρως επιθετική εναντίον μας τον περασμένο χρόνο, που έλεγε ότι ο αριθμός των αδειών είναι απεριόριστος», αναφέρθηκε στο «κεκτημένο¨του υψηλού τιμήματος στον πρώτο διαγωνισμό και είπε ότι «οι ενδείξεις είναι ότι ο διαγωνισμός θα γίνει σύντομα και θα έχει και το ανάλογο τίμημα».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top