Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το «σχέδιο Ελλάδα» της Φώφης Γεννηματά

«Ένα σχέδιο για την Ελλάδα, ώστε να πάρει ο ελληνικός λαός τη χώρα του πίσω. Στόχος μας είναι να δείξουμε τον εναλλακτικό δρόμο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης. Ένα σχέδιο για πραγματικές αλλαγές στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία, δηλαδή το σχέδιο Ελλάδα» η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της προσυνεδριακής περιφερειακής εκδήλωσης για την Δυτική Ελλάδα, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη από την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία.

Μιλώντας για το «σχέδιο Ελλάδα», η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «οραματιζόμαστε, ένα νέο μοντέλο που θα συνδέει την Ολυμπιακή κληρονομιά με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα, την έρευνα και το ευ ζην».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η ιδέα του «προγράμματος Ελλάδα» έχει τις ρίζες της στην Δυτική Ελλάδα και η πρώτη πιλοτική προσέγγιση του σχεδίου ανάπτυξής βασίζεται στα εφόδια που μας δίνει αυτός ο τόπος» σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...