Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 24/06 – 25/06/2017

Κριός

Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε ελαφρώς διαφορετικές νοοτροπίες. Ενώ εσείς οι δύο συμφωνείτε για τα μείζονα ζητήματα, ορισμένα ελαφρύτερα θέματα δεν ταιριάζουν, οδηγώντας σε διαφωνίες. Τώρα, όταν κοιτάζετε πίσω, θα δείτε πώς και γιατί ήταν μάταιες οι διαφωνίες και πολλά άλλα. Εσείς και ο / η σύντροφός σας είστε πολύ αγαπημένοι τελικά άνθρωποι που επιθυμούν να αναλάβουν ευθύνες .

Ταύρος

Παρόλο που είστε καλά προετοιμασμένοι να χειριστείτε την κοινή σας ζωή, είναι καλή ιδέα να μην πάρτε άμεσα μεγάλες αποφάσεις . Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στα ήσσονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Η αναδρομή θα σας κάνει να κοιτάξετε ο ένας τον άλλο σε ένα νέο φως και θα ερωτευτείτε ξανά. Ορισμένες εμπειρίες θα καταστούν σαφέστερες.

Δίδυμοι

Κάποιος που βρίσκεται κοντά σας μπορεί να σας ενδιαφέρει. Προσέξτε γιατί θα είναι η δοκιμασία για τη σχέση σας. Αυτή η εμπειρία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εικόνα για την τρέχουσα σχέση σας και οι πιθανότητες είναι, ότι θα συνειδητοποιήσετε πόσο σωστοί εσείς και ο σύντροφός σας είστε ο ένας για τον άλλον. Η παρέμβαση θα ωφελήσει πραγματικά και τους δυο σας πολύ.

Καρκίνος

Ο σύντροφός σας θα είναι ενθουσιασμένος με μια λεπτή σας χειρονομία. Μπορείτε να τον περιμένετε να κάνει την επόμενη κίνηση, η οποία θα είναι πραγματικά μεγάλη. Γι ‘αυτό να είστε έτοιμοι να συγκινηθείτε. Αποφύγετε να πείτε κάτι αρνητικό ο ένας στον άλλο. Ένα μαγικό μάτι θα σας περιβάλλει και θα απολαύσετε κάθε λεπτό από αυτό.

Λέων

Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας για κάτι που σας προβληματίζει στο παρελθόν . Μην ανησυχείτε επειδή οι ειδήσεις θα είναι καλά δεκτές και μπορείτε να βάλετε τις ανησυχίες σας να κοιμηθούν τελικά. Είναι η στιγμή για να εκφράσετε στον σύντροφο σας πόσο τον / την αγαπάτε. Στην πραγματικότητα, το καλύτερο θα ήταν ίσως να τον εκπλήξετε με λουλούδια ή ένα τραγούδι ή ακόμα και ένα γράμμα. Σε αυτή την εποχή, μια χειρόγραφη επιστολή αγάπης θεωρείται το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο.

Παρθένος

Είναι μια περίοδος για να καθίσετε με τον σύντροφό σας και να κάνετε μια αναδρομή στις προηγούμενες αποφάσεις. Εσείς και ο σύντροφός σας έχετε κάνει πολύ δρόμο στη σχέση και είστε αρκετά ώριμοι για να σκεφτείτε το μέλλον . Ενώ σκέφτεστε μπροστά, υπάρχουν ορισμένα διδάγματα που το παρελθόν για σας, τα οποία εσείς και ο σύντροφός σας είστε διατεθειμένοι να καταλάβετε τώρα.

Ζυγός

Χαλαρώστε και απολαύστε την αγάπη και την προσοχή του συντρόφου σας. Αν θέλετε, μπορείτε οι δύο σας να έχετε μια ρομαντική στιγμή, με ένα μαγειρεμένο γεύμα στο σπίτι, λουλούδια, απαλή μουσική και ίσως μια ρομαντική ταινία. Αποφύγετε τις έντονες μυρωδιές, τα λαμπερά φώτα και τη δυνατή μουσική. Μπορείτε να περάσετε ένα υπέροχο ΣΚ.

Σκορπιός

Αυτό που τα αστέρια θέλουν να γνωρίζετε είναι ότι ο σύντροφός σας είναι εξαιρετικά χαρούμενος που μπορεί να κάνει τα πάντα για σας. Ο σύντροφός σας είναι ένα εξαιρετικά φροντισμένο πρόσωπο που πάντα θέλει να είναι δίπλα σας και να σας υποστηρίζει. Και τώρα έχει βρει την ιδανική ευκαιρία να το κάνει.

Τοξότης

Αισθάνεστε μια κάποιου είδους κατάθλιψη, καθώς νιώθετε ότι ποτέ δεν θα είστε σε θέση να ανταποδώσετε στον σύντροφό σας τον τρόπο που σας έχουν φροντίσει. Αισθάνεστε ένοχοι και δεν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας καθόλου, ξέρετε ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί σας θα συνεχίσει να σας αποδεικνύει την αγάπη του, φροντίζοντας όλες τις ανάγκες σας.

Αιγόκερως

Η εποχή δεν είναι πολύ άνετη και σας κάνει επιρρεπείς σε παράπονα . Και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα. Δεν είστε σε ροζ διάθεση τόσο πολύ. Θυμάστε παλιές στιγμές και χάνετε πολύ χρόνο χωρίς τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε λίγο να μιλήσετε με ειλικρίνεια .

Υδροχόος

Κάντε την περίοδο αυτή ρομαντική καθώς και συναρπαστική. Εκφράστε ο ένας στον άλλο πόσο αγαπιέστε. Μπορεί να είναι υπέροχο, μπορεί να είναι τρελό. Αλλά στο τέλος θα αποζημιωθείτε. Η ατμόσφαιρα σας καλεί για χαρούμενη γιορτή της αγάπης σας. Ως εκ τούτου, αντί για απλό καφέ ή σνακ, πηγαίνετε για κάτι μεγαλύτερο.

Ιχθείς

Κάτι φαίνεται να είναι ξεχωριστό αυτό το διάστημα. Κάτι ιδιαίτερο θα μπορούσε να συμβεί, κάτι σα επέτειος, είτε ήταν η ημέρα που ο σύντροφός σας ρώτησε αν θα είστε μαζί είτε αφορά την ημέρα που εσείς οι δύο είχατε το πρώτο σας φιλί. Ό, τι κι αν είναι, η μέρα είναι ξεχωριστή και την αγαπάτε. Ο σύντροφός σας είναι ενθουσιασμένος επομένως, γιορτάστε την περίσταση και κάντε κάτι ιδιαίτερο αυτό.

Πηγή: oroskopos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...