Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2017 για όλα τα ζώδια


ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 – ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 




ΚΡΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας συνεχίζει και κινείται γύρω από σένα, τις επιδιώξεις σου και την δυνατότητα να πετύχεις αυτά που θες και που αφορούν κυρίως τον εαυτό σου. Οι πλανητικές δυνάμεις μετατοπίζονται και αυτόν τον μήνα κινούνται ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με τις μετακινήσεις σου και με τις αλλαγές που προκύπτουν και τον τρόπο που μπορείς να τις διαχειριστείς πιο ψύχραιμα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα φέρνει αλλαγές και απρόοπτες εξελίξεις που μπορεί να σε χαροποιήσουν και να σου δώσουν την δυνατότητα να επεκταθείς ακόμη περισσότερο, είτε ταξιδεύοντας κάπου μακριά είτε επεκτείνοντας τις ιδέες σου, ενώ η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα συμβαίνει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει την ενέργεια για μια νέα αρχή πιο συναισθηματική και τρυφερή στον σπίτι και με τον σύντροφο ή σε σχέση με την οικογένειά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας ευθυδρομεί αυτόν τον μήνα στον τομέα των συνεργασιών και μεγαλόπνοα ή μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σου σχέδια αρχίζουν και πάλι να παίρνουν μπρος. Παράλληλα όμως ο κυβερνήτης σου αρχίζει και δυναμιτίζει τα θεμέλια της καριέρας σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να προσέξεις όχι μόνο τώρα αλλά γενικότερα αυτό το καλοκαίρι. Τα οικονομικά σου από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να βελτιώνονται, αν και προκύπτουν έξοδα που όμως μπορείς να τα περιορίσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και δημιουργεί τις συνθήκες για να μιλήσεις περισσότερο με το ταίρι σου, όχι απαραίτητα για σημαντικά θέματα της σχέσης, αλλά και για απλά καθημερινά και ευχάριστα πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Δεν αποκλείεται ένα μικρό ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να καταλάβεις ότι πλέον αρκετά από τα μπλοκαρίσματα που αντιμετώπιζες στα αισθηματικά σου αρχίζουν πλέον αισθητά να υποχωρούν, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με εντάσεις και ιδιαίτερες ανάγκες που οφείλεις να ικανοποιήσεις και που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον της σχέσης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η Αφροδίτη επιστρέφει σπίτι της και αυτός ο μήνας σου δίνει την δύναμη να μπορείς να συνεχίσεις και να απολαύσεις κάποιες από τις χαρές τις ζωής που σου στέρησε ο προηγούμενος μήνας. Τα νεύρα σου μειώνονται και ηρεμείς καθώς βλέπεις πιο θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και έχεις έτσι περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα δημιουργεί έντονα μέσα σου την ανάγκη για ερωτική συνεύρεση αλλά και την τάση να γεμίσεις θυμό και να διαλύσεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί π0λέον και για το οποίο έχεις κάνει μεγάλη υπομονή μέχρι τώρα. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα γίνεται στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό σου οίκο που πέρα από τις επικοινωνίες σχετίζεται με τις ειδήσεις και με τις επαφές που έχεις με αδέλφια, γείτονες και στενούς συγγενείς και σου ανοίγει έναν νέο κύκλο κατά τον οποίο μπορείς να μιλήσεις και να υποστηρίξεις την γνώμη σου και τις ιδέες σου πιο ξεκάθαρα, ίσως χρησιμοποιώντας όμως λίγο συναισθηματικά επιχειρήματα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από τα τέλη του προηγούμενου μήνα οι σεληνιακοί δεσμοί έχουν αλλάξει ζώδιο και πλέον ο νότιος δεσμός της Σελήνης διελαύνει από τον τομέα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου θέσης. Αρχίζεις από τώρα να προετοιμάζεσαι για το τι θα αφήσεις πίσω σου και πόσο μπορείς να βασιστείς στην μέχρι τώρα επαγγελματική σου αξία και σε ό,τι έχεις επιτύχει ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Ο Δίας ευθυδρομεί και σε απελευθερώνει από αναμονές και εμπόδια που έκαναν την καθημερινότητα στην εργασία σου δύσκολη και σου δημιουργούσαν νεύρα, ενώ η επιχειρηματική σου δράση εστιάζεται κυρίως στον τρόπο που επικοινωνείς ή στις μετακινήσεις που γίνονται λόγω εργασίας.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα τονίζει την ανάγκη σου να νοιώσεις ασφαλής και ολοκληρωμένος μέσα στην σχέση σου και είναι περίοδος που εξετάζεις και αποτιμάς το τι σου προσφέρει ο σύντροφος αλλά και το τι προσφέρεις εσύ σε αυτόν. Δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να βρεις επιτέλους λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν και εμπόδιζαν να λειτουργήσει το αισθηματικό σου κομμάτι πλήρως και ικανοποιητικά, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει την συναισθηματική ενέργεια για να βάλεις σε εφαρμογή όλα αυτά που συμπέρανες κατά την διάρκεια του μήνα και να τονώσεις την σχέση σου μέσα από όμορφα και γλυκά λόγια, αλλά και μέσα από ένα μικρό ταξιδάκι που θα μπορέσεις να κάνεις με τον σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας ανήκει σε σένα καθώς είναι ο επίσημος μήνας των γενεθλίων σου! Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και βλέπεις καθαρά τα πράγματα, κάτι που σε βοηθά να πάρεις αυτή την περίοδο τις σωστές αποφάσεις. Φρόντισε να προσέξεις όμως να μην υπερβάλεις με την αυτοπεποίθησή σου και την επιμονή σου σε κάποιες καταστάσεις, γιατί θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές προσαρμογές και ελιγμούς ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα συμβαίνει απέναντι από το ζώδιό σου και φυσικά σε επηρεάζει πολύ, ειδικότερα μάλιστα αν τα γενέθλιά σου είναι γύρω από αυτή την ημερομηνία. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις εκεί που δεν χρειάζεται. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα γίνεται στον δεύτερο σου ηλιακό οίκο και σου δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, να βρεις τις λύσεις που αναζητάς, αλλά και να κάνεις πράγματα που σκοπό έχουν να τονίσουν την δική σου αυτοπεποίθηση και να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επιχειρηματική σου δραστηριότητα αυτόν τον μήνα και γενικότερα η δράση σου εστιάζεται στο κέρδος και στην αμεσότητα. Είναι περίοδος που θα κινηθείς άμεσα και δραστικά με τρόπο τέτοιο ώστε να κερδίσεις και να ισοφαρίσεις χασούρα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα. Φρόντισε να προσέξεις έξοδα και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για επιχειρηματικούς αντιπάλους. Ο Ποσειδώνας που αναδρομεί στα μέσα του μήνα στον τομέα της καριέρας σου μπορεί και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και η Πανσέληνος του μήνα στον τομέα των συνεργασιών σου μπορεί και να σε φορτίσει κάνοντάς σε να χάσεις τον έλεγχο σημαντικών λεπτομερειών.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε επηρεάζει άμεσα στον αισθηματικό σου τομέα. Οι ημέρες αυτές θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πολλά σε σχέση με την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου και δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως κρυφά πράγματα που σε βοηθούν να έχεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης της σχέσης σου. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι επίσης σημαντικό γιατί αυτές τις μέρες συνειδητοποιείς τις ευκαιρίες που υπάρχουν, αν είσαι μόνος, για μια καλή γνωριμία και, αν είσαι σε σχέση, για την βελτίωση της σχέσης, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου ανοίγει τον δρόμο και κάνεις τα πρώτα βήματα με συζητήσεις που σκοπό έχουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στα αισθηματικά σου και να δεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι (και φυσικά αν σου αρέσει αυτό) με το άτομο που σε απασχολεί αλλά και πώς αυτό το άτομο στέκεται απέναντί σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και σου δίνει το κουράγιο να παλέψεις τις αντιξοότητες κάθε είδους και να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις, αλλά και στα θέλω σου. Η επιθυμία σου γίνεται εντονότερη και πιο δυνατή και είναι ακριβώς αυτό που σου δίνει αυτόν τον μήνα την κινητήριο δύναμη για να δράσεις. Θα φροντίσεις να μην εξαντλήσεις το σώμα σου και να βρίσκεις τακτά χρονικά διαστήματα για να ανανεώνεσαι σωματικά και ψυχικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στρέφει την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και στις επιπλοκές που υπάρχουν στην καθημερινότητά και στον χώρο της εργασίας σου. Δεν είναι απίθανο κατά τις μέρες της Πανσελήνου να αισθανθείς αφυδατωμένος από ενέργεια και να χρειαστείς να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους και από όλα για να μπορέσεις έπειτα να συνεχίσεις. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα είναι σημαντική γιατί γίνεται στο ζώδιό σου και αφορά άμεσα τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις α κάνεις, ειδικότερα μάλιστα, αν έχεις γεννηθεί κοντά στην ημέρα που γίνεται η νέα Σελήνη. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και όντως αυτός ο μήνας σε ευνοεί επαγγελματικά, αν και δεν πρόκειται βέβαια για απλά τύχη, περισσότερο για μια οργανωμένη προσπάθεια και έρευνα που έχεις ήδη κάνει και που τώρα μπορείς να δρομολογήσεις έχοντας αποτελέσματα. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε ενεργοποιεί αφάνταστα και σε προτρέπει σε επιχειρηματική δράση, με αποτελέσματα όμως που χρειάζονται κάποιο χρόνο για να φανούν. Γύρω στην Πανσέληνο του μήνα θα φροντίσεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να μην πεις λόγια εν βρασμώ, καθώς γενικότερα χρειάζεται να κινηθείς πολύ διπλωματικά με συνεργάτες ή άτομα-κλειδιά στον χώρο της εργασίας σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μεγαλώνει και εντείνει τους φόβους που μπορεί να ελλοχεύουν βαθιά μέσα σου σε σχέση με την κατάσταση με τον σύντροφο και πώς αυτή εξελίσσεται την δεδομένη περίοδο. Γι’αυτό φρόντισε να μην υπερβάλλεις και να εμπιστευτείς περισσότερο τον σύντροφό σου. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις θέματα οικογένειας ή να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνεται μια καινούργια ευκαιρία να ανανεωθείς εσύ ο ίδιος ατομικά καταρχήν και έτσι να μπορέσεις να ανανεώσεις με φρέσκια συναισθηματική ενέργεια και τον σύντροφό σου. Ό,τι δύσκολο πέρασες κατά την διάρκεια του μήνα, τώρα θα μπορέσεις να το αφήσεις πίσω σου.


ΛΕΩΝ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας δίνει αρκετές δυνατότητες για να μπορέσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε τρόπο που επιθυμείς σε προσωπικό επίπεδο και παράλληλα να πετύχεις σε πρακτικό επίπεδο την υλοποίηση στόχων και σχεδίων, κάνοντας μια καινούργια και φρέσκια αρχή με φίλους και ιδέες. Ο Ιούνιος όμως τονίζει με πολλούς τρόπους τα σκοτεινά σου σημεία και δημιουργεί μια συνεχόμενη και παρατεταμένη εσωτερική αγωνία, παρότι οι εξωτερικές συνθήκες δεν υποδαυλίζουν αυτό το συναίσθημα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα σε αναστατώνει και σε κάνει να θέλεις να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε τρόπο. Ο ερωτισμός αυξάνεται και οι προσωπικές σου καταστάσεις κορυφώνονται, ενώ η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα ενεργοποιεί τον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου και σε ωθεί να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητήσεις τις αιτίες μέσα σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σου δίνει πολλές δυνατότητες να κινηθείς αποτελεσματικά στην εργασιακή αρένα και να έχεις υλικό, οικονομικό ή ηθικό όφελος μέσα από την ατομική σου δράση, αλλά και μέσα από τις ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Εντάσεις ή δυσκολίες που παρουσιάστηκαν ή που κορυφώθηκαν τον προηγούμενο μήνα, τώρα παύουν να σε απασχολούν τόσο πολύ και να αποσπούν την προσοχή σου από αυτό που πρέπει να κάνεις. Παραμένει βέβαια το στοιχείο της προσαρμογής και των ελιγμών, αλλά ως σωστός αίλουρος θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε κάνει σίγουρα πιο κοινωνικό και σου δίνει ευκαιρίες για να λάμψεις και για να κερδίσεις αυτόν που θες, αν είσαι μόνος σου ή να αναζωπυρώσεις την φλόγα του αισθησιασμού και πάλι με τον σύντροφο. Μια αρκετά κοινωνική περίοδος που μπορείς να βγεις μαζί με τον σύντροφο και να μοιραστείτε ευχάριστο χρόνο μαζί με φίλους ή κάνοντας πράγματα που ενδιαφέρουν και τους δυο σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε απελευθερώνει επικοινωνιακά και μπορείς να κυνηγήσεις αυτό που επιθυμείς, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα πρόκειται να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι ουσιαστικά και πραγματικά αυτό που έχεις ανάγκη από τον σύντροφο ή από μια σχέση γενικότερα και αρχίζεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να ανοίγεσαι περισσότερο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι μιλάς για πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα ήθελες να κρύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας θα σου φέρει καινούργιες και χρήσιμες γνωριμίες και φιλίες καθώς και νέα όνειρα και καινούργιους στόχους και ιδέες. Χρειάζεται όμως να προσέξεις εντάσεις που σχετίζονται με το κλίμα στη εργασία σου ή με τις καταστάσεις που επικρατούν στο σπίτι σου. Αν καταφέρεις να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες, θα μπορέσεις αυτόν τον μήνα να πάρεις χαρά και ευχαρίστηση μέσα από πολλά πράγματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα σε κάνει να εστιάζεσαι πάνω σε θέματα που προκύπτουν στο σπίτι και στην οικογένειά σου ενώ ταυτόχρονα εντείνει τους ρυθμούς στον χώρο της εργασίας σου, πράγμα που σε εκνευρίζει. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα έρχεται όμως για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, μαθαίνοντάς σου πως η πολλή δουλειά αγχώνει τον αφέντη και πως χρειάζεσαι την παρέα των φίλων, αλλά και να κυνηγήσεις περισσότερο τα δικά σου προσωπικά σχέδια. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θέματα που νόμιζες ότι είχαν λυθεί εμφανίζονται και πάλι στην καθημερινότητα της εργασίας σου και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις. Παρολαυτά ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος, ενεργητικός και επικοινωνιακός και φωτίζονται μέσα από την δράση σου πολλές ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείς και να ωφεληθείς. Σωματεία, ενώσεις, ομάδες και συμμαχίες είναι οι τομείς που μπορούν να σε ευνοήσουν και να ενισχύσουν την όποια επαγγελματική σου δράση, καθώς αυτόν τον μήνα εσύ κυνηγάς την υλοποίηση των στόχων σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε αναστατώνει και δημιουργεί συνθήκες έντασης στον αισθηματικό σου τομέα, κυρίως γιατί οι υποχρεώσεις προς την εργασία σου ή τα ωράριά σου δεν συμβαδίζουν με αυτά του συντρόφου ή και το αντίθετο. Είναι περίοδος που καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και τελεσίγραφα και να κάνεις υπομονή. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε ξεμπλοκάρει και σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, σου δίνει δώρα και κομπλιμέντα, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις την συνύπαρξη με τον σύντροφο ή και να γνωρίσεις κάποιον ενδιαφέροντα άνθρωπο, αν είσαι μόνος, μέσα από χώρο κοινών ενδιαφερόντων, μέσα από μια ομάδα ή μέσα από φίλους. 

ΖΥΓΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας αρχίζει να σου προσφέρει τις ανάσες που χρειάζεσαι και σε ξεμπλοκάρει από πολλές καθυστερήσεις και ανησυχίες που έχεις, καθώς ο Δίας από το ζώδιό σου ορθοδρομεί αυτόν τον μήνα. Οικονομικά ζητήματα θα αρχίσουν να κινούνται και οι προσπάθειές σου να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία που χρειάζεσαι στην προσωπική και στην κοινωνική σου ζωή βρίσκουν απήχηση και έχεις αποτελέσματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα δημιουργεί εντάσεις και περίεργες καταστάσεις στις επικοινωνίες σου και φρόντισε να κινηθείς διπλωματικά και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με αδέλφια, συγγενείς και κοντινά άτομα, ενώ η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα που πέφτει στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της καριέρας και της φιλοδοξίας, σε προετοιμάζει για σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σου, αλλά και στον τρόπο που γίνεσαι αντιληπτός από την κοινωνία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό σου κομμάτι αρχίζει να διαφαίνεται από αυτόν τον μήνα, κάτι που θα συνεχίζει όμως και στον επόμενο. Η καθημερινότητα στον χώρο της εργασίας σου αρχίζει και γίνεται πιο μπερδεμένη και ίσως δεν πρέπει να εστιάσεις στο τι σου λένε και τι φημολογείται, αλλά στην ίδια σου την δουλειά και στα καθήκοντά σου. Το κλίμα στην δουλειά μπορεί να γίνει πολύ συναισθηματικό και να υπάρξουν αντιζηλίες και πισομαχαιρώματα, γι’αυτό πρόσεχε.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο μέσα από κοινές ασχολίες και ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε περισσότερο και να μοιραστείτε στιγμές που θα τις θυμάστε. Αν είσαι μόνος, είναι ένα καλό διάστημα όπου θα μπορούσε να κάνεις μια νέα γνωριμία από το πουθενά, ακόμη και εκεί που περπατάς στον δρόμο. Το δεύτερο δεκαήμερο βλέπεις και συνειδητοποιείς τόσο τα δικά σου λάθη, όσο και του συντρόφου σου και αποφασίζεις να μην τα αφήσεις να επαναληφθούν, ενώ το τρίτο δεκαήμερο σου δίνει ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφο, ανανεώνοντας ουσιαστικά και βαθιά την σχέση σας. Η οικογένεια ή πρόσωπα της οικογενείας θα παίξου κάποιον σημαντικό ρόλο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε οδηγεί βήμα-βήμα να μπεις σε διαδικασίες να γνωρίσεις τον άλλο βαθύτερα και να κατανοήσεις τα κίνητρά του αλλά και τις ανάγκες του. Συνειδητοποιείς ότι ο άλλος δεν είναι απαραίτητα εχθρικός και δεν στην έχει στημένη στην γωνία, αλλά ότι και αυτός έχει παρόμοιες ανάγκες και ζητούμενα με τα δικά σου, παρότι μπορεί να τα εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο. Ο άλλος δεν είναι απαραίτητα ο σύντροφος ή ο συνεργάτης. Είναι ο οποιοσδήποτε άλλος που ουσιαστικά κρύβεται μέσα σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σου και προβάλλει πιο έντονα την ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και για αυτοεκτίμηση. Δείχνεις στους άλλους την αξία σου και απαιτείς από αυτούς να την σεβαστούν λοιπόν, ενώ με την νέα Σελήνη στις 24 του μήνα που πέφτει στον επεκτατικό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ετοιμάζεσαι για καινούργια ξεκινήματα και μπορείς πλέον να ενεργοποιήσεις και να τρέξεις μακροπρόθεσμα σχέδια που μέχρι τώρα για κάποιο λόγο είχαν παγώσει. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βάζει σε μια διαδικασία που θα κρατήσει κάποιο διάστημα και κορυφώνεται ίσως τον επόμενο μήνα και η οποία σχετίζεται με την επέκταση της επιχείρησής σου ή κάποιου τμήματος της επιχείρησής σου και με την δυναμική διεκδίκηση ενός μεγαλύτερου κομματιού της περίφημης πίτας. Η δράση σου χρειάζεται να βασίζεται σε χειροπιαστά στοιχεία και δεδομένα που τα έχεις επεξεργαστεί με την λογική και τα έχεις αναλύσει και να μην είναι παρορμητική ή να βασίζεται στην διαίσθηση σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει κάποιες εντάσεις στην αισθηματική σου ζωή που οφείλονται σε έλλειψη εμπιστοσύνης ή σε ανασφάλεια που έχει την ρίζα της στο παρελθόν. Όμως καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, η Αφροδίτη στον Ταύρο, καθώς θα διελαύνει απέναντι από το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και να ξεπεράσεις καθετί αρνητικό που σχετίζεται με τον σύντροφο. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σε καθησυχάσει και μειώνονται πολύ οι φόβοι που μπορεί να έχεις για τον σύντροφο τον ίδιο, την διάρκεια της σχέσης ή για τον χαρακτήρα του νέου προσώπου που έχεις γνωρίσει, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και μοιράζεσαι περισσότερες από τις ιδέες σου με τον σύντροφο ή κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο σε απόσταση από σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ένας μήνας που σε αναστατώνει και φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς έχει έρθει η ώρα να φωτιστούν περιοχές που μέχρι τώρα απλά σιγόβραζαν στο φόντο της καθημερινότητας και ίσως στα βάθη του υποσυνειδήτου. Η περίοδος, όσο προχωράει ο μήνας, θα τονίσει την ανάγκη σου να κατανοήσεις βαθύτερα τα πράγματα και να πάρεις απαντήσεις ή να ξεδιαλύνεις ερωτήματα και μυστικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και φυσικά σε επηρεάζει με πολλούς τρόπους ενισχύοντας πολύ τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα πέφτει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε γεμίζει ενέργεια για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις τις δυσκολίες ης καθημερινότητας και αποτελεί την αρχή ενός σεληνιακού κύκλου κατά τον οποίο τα οικονομικά ζητήματα θα αποτελέσουν μια βασική σου έγνοια. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα σε ευνοεί καθώς η καθημερινότητα στην δουλειά σου γίνεται πιο ήπια και πιο γλυκιά. Οι ρυθμοί μειώνονται και δεν υπάρχει η βιασύνη και το τρέξιμο για να σε αγχώνουν. Οι κινήσεις σου στοχεύουν περισσότερο στο εύκολο και άμεσο κέρδος και στην πρακτική ικανοποίηση, παρά στο μακροπρόθεσμο όραμα. Φρόντισε όμως η επιμονή σου σε κάποια θέματα να μην δημιουργήσει εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε κάνει να εστιάζεσαι περισσότερο στην καθημερινότητα της σχέσης σου και με την Αφροδίτη από τον έκτο σου ηλιακό οίκο προσπαθείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία τελικά, στην καθημερινή ροή της σχέσης σου. Θα είσαι αρκετά τεταμένος βέβαια και θα υπάρξουν στιγμές με εντάσεις και νεύρα καθώς ο σύντροφος μπορεί να σε εκνευρίσει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως μέσα από τις ξαφνικές ιδέες που θα έχει. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα προσφέρει την δυνατότητα να επαναφέρεις σε λειτουργία και να ενεργοποιήσεις ξανά ξεχασμένα σχέδια με τον σύντροφο και πλέον μπορείς, αν είσαι μόνος, να περιμένεις να αλλάξει η τύχη σου σε αυτόν τον τομέα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σε βρίσκει να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ερωτική σου ζωή και να θέλεις να ανακαλύψεις κάθε μυστικό που πιστεύεις ότι σου κρύβει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε αυτό θα σε βοηθήσει με την νέα του θέση ο Ερμής από τον Καρκίνο, αλλά και η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Ένας αρκετά διαισθητικός μήνας κατά την διάρκεια του οποίου θα μπορέσεις να εφαρμόσεις την διαίσθησή σου και να την χρησιμοποιήσεις για να βρεις λύσεις και απαντήσεις σε αυτό που σε απασχολεί. Καινούργια ξεκινήματα και ανανέωση σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και αρκετή δράση και συνεπακολούθα ένταση στο διαπροσωπικό σου κομμάτι. Όλα οδηγούν αυτόν τον μήνα στο να καταφέρεις να εδραιώσεις ακόμη περισσότερο την εικόνα σου και την θέση σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα τονίζει και μεγαλώνει τους φόβους μέσα σου και σε κάνει να είσαι επιφυλακτικός ακόμη και με την ίδια την σκιά σου. Το κλειδί των ημερών βρίσκεται στην εμπιστοσύνη που θα δείξεις στους άλλους. Η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα πέφτει απέναντι σου, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και σε ενεργοποιεί θετικά στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φωτίζει και ενεργοποιεί τα επαγγελματικά σου ή τα επιχειρηματικά σου σχέδια με πολλούς τρόπους. Η επικοινωνίες, οι συζητήσεις ή και οι μετακινήσεις για λόγους δουλειάς αυξάνονται και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου γίνονται πιο ζωντανοί και πιο γοργοί. Παράλληλα ο Δίας που γυρίζει ευθύδρομος αυτόν τον μήνα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου και σου δίνει ώθηση για να εφαρμόσεις μεγαλόπνοα σχέδια που μέχρι τώρα έβρισκαν εμπόδιο ή καθυστερούσαν για κάποιο λόγο.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει εντάσεις, κυρίως εσωτερικές και ψυχολογική ανασφάλεια που μπορεί να σε κάνει να θελήσεις να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και αυτό να μην κάνει βέβαια καλό στην σχέση σου. Η Αφροδίτη από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο όμως, καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, θα σε βοηθήσει να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα και να μειωθούν έτσι οι τριβές. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει περισσότερες ανάσες καθώς θέματα στην εργασία σου ξεμπλοκάρουν και αυτό σε ηρεμεί και σου φτιάχνει την διάθεση, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στα αισθηματικά σου ζητήματα, ενώ το τρίτο δεκαήμερο σε βοηθά να χαράξεις έναν καινούργιο, πιο ξεκάθαρο δρόμο στην σχέση σου με τον σύντροφο, με την βοήθεια του Ερμή από τον έβδομό σου ηλιακό οίκο αλλά και της νέας Σελήνης στις 24 του μήνα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε βοηθά να διευρύνεις ακόμη περισσότερο το μυαλό σου και να εφαρμόσεις έναν νέο τρόπο σκέψεις ή νέες ιδέες στην ζωή σου και στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Η καθημερινότητά σου αποκτά γρήγορους ρυθμούς, πράγμα που σε ζωντανεύει και σου δίνει ενδιαφέρον για την ζωή. Κατάλληλος μήνας για να ξεκινήσεις σωματική δραστηριότητα στο γυμναστήριο ή με κάποιο σπορ και ακόμη πιο κατάλληλος για να απολαύσεις πράγματα και ανθρώπους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα σε κάνει να θες έντονα την επαφή με το έξω, θέλεις να βγεις και να περάσεις όμορφα μαζί με φίλους ή ακόμη και με το ταίρι σου και να εκφράσεις όλα όσα δεν έχεις εκφράσει μέχρι τώρα, ενώ η νέα Σελήνη στις 24 του μήνα που πέφτει στον έκτο ηλιακό σου οίκο, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και τις εξελίξεις που έρχονται και σε στρέφει στο να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και το σώμα σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό σου τομέα φέρνει αυτός ο μήνας, αλλά ταυτόχρονα αρκετές ανατροπές και εντάσεις ή βιασύνες. Φρόντισε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από αυτό που συμβαίνει για να μπορέσεις να το ελέγξεις και να μην κινηθείς παρορμητικά σε στιγμές που χρειάζεται η λογική. Κατάλληλη περίοδος για να φτάσεις στο βάθος μιας κατάστασης που σε προβληματίζει ή για να αρχίσεις να οργανώνεις πρακτικά τον τρόπο που θα υλοποιήσεις ένα καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο ή κίνηση που σκοπεύεις να κάνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ίσως αισθανθείς αντιπαλότητα με τον σύντροφο καθώς τα σχέδιά σου θα βρουν αντίθεση ή θα έρθουν σε σύγκρουση με τα δικά του και βέβαια ο Άρης από τον έκτο σου ηλιακό οίκο δε θα σε βοηθήσει τόσο στο να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να κατευνάσεις την ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί και λόγω Πανσελήνου. Το δεύτερο δεκαήμερο σε βρίσκει όμως περισσότερο ήρεμο και εναρμονισμένο με τον σύντροφο και τις κοινές σας επιδιώξεις. Συμφιλιώνεσαι και βλέπεις τις κοινές δυνατότητες που έχετε μαζί στο μέλλον. Το τρίτο δεκαήμερο σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ο Ερμής από τον Καρκίνο σε κάνει να μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφο περισσότερες ιδέες γύρω από την καθημερινότητά σας ή αν είσαι μόνος, τότε μπορεί να γνωρίσεις άτομο μέσα από το καθημερινό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ 

ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και κάποιο διάστημα και σε βάραιναν σαν εκκρεμότητες. Οικογένεια και καριέρα μπλέκονται με πολλούς τρόπους και εσύ καλείσαι να τραβήξεις την διαχωριστική γραμμή, κάτι που θα καταφέρεις μετά από συζητήσεις και υποχρεωτικές διαβουλεύσεις. Ο λόγος σου είναι αρκετά διπλωματικός αυτόν τον μήνα, οπότε θα καταφέρεις πολύ περισσότερα μέσα με το γλυκό σου χαμόγελο, παρά με το να είσαι απόλυτος και ανελαστικός. Η προσωπική ανάγκη για συναισθηματική ικανοποίηση και δημιουργία τονίζεται και παρουσιάζονται ευκαιρίες για συντροφιά ή βελτίωση της σχέσης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με θέματα τελευταίας στιγμής που προκύπτουν στον εργασιακό σου χώρο ή που σχετίζονται με την καριέρα σου με κάποιο τρόπο. Καταλαβαίνεις αυτές τις μέρες πώς τελικά κινούνται οι άλλοι γύρω σου και διακρίνεις πιο καθαρά τους σκοπούς τους, ενώ με την νέα Σελήνη στις 24 του μήνα που πέφτει στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο ηλιακό σου οίκο, μπορείς πλέον να αρχίζεις να κάνεις σχέδια που θα υλοποιηθούν και να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου μέσα από την δράση σου και τα εγχειρήματά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εντάσεις και άγχος στον επαγγελματικό τομέα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ή καταστάσεις που πρέπει να διευθετήσεις σε κάνουν να δρας παρορμητικά, κάτι που φυσικά χρειάζεται να αποφύγεις. Από αυτόν τον μήνα κάτι καινούργιο μπορεί να αρχίζει να διαμορφώνεται στα επαγγελματικά σου και να έχεις τα μάτια ανοιχτά αλλά και το μυαλό σου ψύχραιμο για να μπορέσεις να καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βρίσκει έτοιμο να κάνεις αυτό που χρειάζεται και να επιβάλλεις αν χρειαστεί την γραμμή που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο να ακολουθήσει η σχέση σου, ενώ αν είσαι μόνος, τότε μέσα από εργασιακό χώρο μπορείς να συναντήσεις άτομο που θα σε εξιτάρει αρκετά. Ο Άρης από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο καθ’όλη την διάρκεια του μήνα τονώνει την αισθηματική σου ζωή και αυξάνει την ανάγκη σου για ερωτικό σμίξιμο και για έντονο φλερτ. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα νοιώσεις ότι πολλά από τα μπλοκαρίσματα που έχεις στον ερωτικό και αισθηματικό σου τομέα αρχίζουν και υποχωρούν αισθητά και μπορείς να κινηθείς πιο άνετα στην αισθηματική σου ζωή, ενώ το τρίτο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο μπορείς πιο άνετα και πιο συγκεντρωμένα να εκφραστείς ρομαντικά και να μετακινηθείς μαζί με το ταίρι σου κάπου όμορφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ