Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τους τρέχει… στο Ποτάμι ο Ψαριανός

Τρέχοντας έσπευσαν να διευκρινίσουν από το Ποτάμι ότι στηρίζουν το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για την Παιδεία που αφορά τις προϋποθέσεις για την ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους.

Και αυτό γιατί ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός,  όπως διαβάζουμε στο pontiki.gr λίγα λεπτά νωρίτερα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, είχε δηλώσει «επιφύλαξη» στην ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης, και μάλιστα δυο φορές.

Και ενώ είχε προηγηθεί ο «ομόσταβλος» Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος είχε αναφέρει πως το Ποτάμι έρχεται να ξελασπώσει την κυβέρνηση, καθώς εάν δεν δώσει θετική ψήφο το άρθρο δεν περνάει και η χώρα θα εκτεθεί διεθνώς.

Έτσι λοιπόν ελάχιστα λεπτά μετά την ψηφοφορία το Ποτάμι διευκρίνισε πως ήταν θετική η τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού χαρακτηρίζοντας ως «σχήμα λόγου» την επιφύλαξη που δήλωσε ο βουλευτής.

Εντέλει, με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το επίμαχο άρθρο 5 του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας εισάγεται τελικά προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή οι ΑΝΕΛ, όπως είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, και η Χρυσή Αυγή το καταψήφισαν ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων εξέφρασαν επιφύλαξη για την Ολομέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...