Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Σημίτη – Βενιζέλου με «μενού» οικονομία και Κεντροαριστερά

Συνάντηση με τον Κώστα Σημίτη είχε χτες, Πέμπτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στο νέο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, στην οδό Βαλαωρίτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, στη συνάντηση που είχε ζητήσει ο κ. Βενιζέλος και διήρκεσε μία περίπου ώρα, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με όλες τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το ζήτημα της αξιολόγησης, μετά και τα όσα έγιναν στο τελευταίο Eurogroup, τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά, το καυτό ζήτημα του χρέους, αλλά και τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσκάλεσε μάλιστα τον Κώστα Σημίτη στη διήμερη συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Κύκλος Ιδεών, to think tank που έχει ιδρύσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Από τη συνάντηση, δεν διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες, καθώς σύμφωνα με το περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, αυτή είχε ιδιωτικό χαρακτήρα. Αλλωστε οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί και άλλες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Στη φωτογραφία, ανάμεσα στον Κώστα Σημίτη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απεικονίζεται ο αστυνομικός ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τι πιο τιμητικό για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα στους Προέδρους μου! Ευχαριστώ !»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140 Επεισόδιο 138 Η Μιράντα έχει...