Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παραλήρημα Κούβελου κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη!

Ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.
Αυτή τη φορά ο σύζυγος της Ντόρας Ισίδωρος Κούβελος σοκάρει με τους  χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί αλλά και με την ελάχιστη σχέση του με την…ορθογραφία.
Εντυπωσιακό είναι ακόμη το γεγονός ότι ο κύριος Κούβελος προσπάθησε πριν λίγο καιρό να γίνει πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. δηλαδή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σε ανάρτηση στο Facebook που αφορούσε τους πανηγυρισμούς του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κούβελος –μέσω του προσωπικού του προφίλ- έκανε απίστευτη επίθεση στον κ. Σαββίδη, τον οποίο κατηγορεί για… λαθρεμπόριο, υποστηρίζει ότι στον «ΜΠΑΟΚ» όπως αποκαλεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον πρόεδρο της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χάρισε ένα τίτλο, ενώ μάλιστα είδε «σφαγή του Πανιωνίου» στην Τούμπα!

Υπενθυμίζεται ότι κουμπάρος στο γάμο του Ισίδωρου Κούβελου με την Ντόρα Μπακογιάννη ήταν ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης…

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το gazzetta.gr  ετοιμάζεται να απαντήσει με αγωγές στην επίθεση Κούβελου

Δείτε σχετικά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2024 Οι ιδέες τις στιγμές μπορούν να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ημέρας. Η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη, σχηματίζει...