Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για πρώτη φορά για τον καυγά με τον Αποστόλη Τότσικα σχετικά με τη συνεργασία τους στο Μπρούσκο και την ένταση που υπήρξε.
Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες τσακώθηκαν, γιατί ο σκηνοθέτης ήθελε τον Αποστόλη Τότσικα να έχει αποκλειστική συνεργασία με το «Μπρούσκο» και να μην συμμετάσχει αλλού, κάτι που ο ηθοποιός είχε αρνηθεί…
Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στο Down Town ξεκαθάρισε!:

Ισχύει ότι πλακωθήκατε με τον Αποστόλη Τότσικα στα παρασκήνια της σειράς;

Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το «πλακωθήκαμε» είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο. Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε.Υπήρξε όμως λογομαχία;

Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω.

Δεν θα του προτείνεις ρόλο στις νέες σειρές;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το καστ των ηθοποιών, αλλά πράγματι, δεν του έχω κάνει πρόταση γιατί δεν πάμε να κάνουμε ένα νέο Μπρούσκο. Ο Αποστόλης είναι για μένα ένας σπουδαίος ηθοποιός. Δεν νομίζω λοιπόν να μείνει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι θα βρει να δουλέψει κάπου αλλού και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει.

Youweekly.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top