Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή η συνομιλία Καμμένου με τον καταδικασμένο ισοβίτη

Στη Βουλή θα φέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ την καταγγελία του Μάκη Γιαννουσάκη, καταδικασμένου πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1», ο οποίος κάνει λόγο για πιέσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Αδαμόπουλο προανήγγειλε ότι πρόκειται να καταθέσει άμεσα ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για το πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ενημερώνει τον Μάκη Γιαννουσάκη για τις κινήσεις της Δικαιοσύνης.

Ο Μάκης Γιαννουσάκης δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στη Real :

«Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθεση εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση»

«Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας αν ισχύουν οι καταγγελίες» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που είναι έτοιμα για μια μεγάλη μεταμόρφωση ζωής πριν από το καλοκαίρι

Όσο η διάρκεια της μέρας μεγαλώνει και η θερμοκρασία αυξάνεται, ο αέρας γεμίζει με την υπόσχεση της ανανέωσης και της μεταμόρφωσης. Η Άνοιξη είναι μια...