Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Απ. Τζιτζικώστας

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε χθες στον κόσμο η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου

Αργησε μερικές ημέρες, αλλά τελικά ήρθε χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 2! Ο λόγος για τον νεαρό Τζιτζικώστα, τον οποίο έφερε στον κόσμο η σύζυγος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ελεάνα Βλάχου. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών, που γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Ο ευτυχισμένος πατέρας ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία της «πρώτης αγκαλιάς» στον γιο του, που έδωσε μαζί με τη σύζυγό του. «Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας! Γεννήθηκε ο γιος μας!» έγραψε ο κ. Τζιτζικώστας, κάνοντας γνωστό το χαρμόσυνο νέο και ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου με κάποιον τρόπο απεικονίζονται και οι τρεις.

Ηδη από προχθές το βράδυ το ζεύγος Τζιτζικώστα είχε αναχωρήσει από το σπίτι του, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και διανυκτέρευσε στην κλινική, όπου ξεκίνησε η όλη διαδικασία για τα γεννητούρια χωρίς πολλά προβλήματα και παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος ήταν παρών στη γέννηση του πρώτου παιδιού του. Ο μικρός, όπως όλα δείχνουν, θα λάβει το όνομα του αείμνηστου παππού του Γιώργου, που είχε διατελέσει υπουργός και βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Νοέμβριο του 2014, σε μια σεμνή τελετή που έγινε σχεδόν κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς πολλούς επισήμους στην απομακρυσμένη Πορταριά του Βόλου. Θέλοντας να αποφύγει τα πολλά σχόλια και τις ακριβές τελετές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η Ελεάνα Βλάχου είχαν επιλέξει να παντρευτούν με λίγους καλεσμένους, που δεν ξεπερνούσαν τους 200. Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και ήταν ζευγάρι πολύ πριν αποφασίσουν να παντρευτούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ