Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για να «περάσεις» τις καινοτόμες ιδέες σου, καλό είναι να βρεις το σωστό δίκτυο και τις κατάλληλες γνωριμίες, ώστε να γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστείς σε μια μάλλον περιορισμένη ανταπόκριση από ένα πολύ ειδικό κοινό. Ανεξάρτητα από όλα αυτά πάντως, μπορεί να λάβεις μια κρυφή οικονομική βοήθεια.


Ερωτικά

Διατηρείται δυνατή η φλόγα μέσα σου κι οι ερωτικές σου επιθυμίες είναι πιο έντονες από ποτέ. Η σεξουαλικότητά σου, αλλά και η διάθεσή σου να βιώσεις καινούργιες συγκινήσεις θα σε σπρώξουν στο να φλερτάρεις, να προκαλέσεις ή να υποκύψεις στον πειρασμό και να ενδώσεις σε ένα άτομο που θα σε «μαρκάρει στενά». Αρκετά συναρπαστικό λοιπόν αναμένεται το βράδυ σου γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε γενικές γραμμές τα πράγματα κυλούν καλά για σένα, τόσο στα οικονομικά, όσο και περισσότερο στα ερωτικά. Με την τσέπη λιγότερο αλλά την καρδιά περισσότερο γεμάτη, πώς να μην έχεις καλή διάθεση σήμερα και να απολαύσεις το βράδυ με το ταίρι σου;

ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά

Η κοινωνικότητά σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου, αφού η φυσική σου παρουσία αρκεί για να σου ανοίξουν πολλές «πόρτες». Αντί λοιπόν να «κλωθογυρίζεις» στα ίδια και τα όμοια, έλα σε επαφή με κόσμο, μπες σε παρέες κι άσε τα υπόλοιπα να «δουλέψουν» μόνα τους. Αν μάλιστα έχεις να επιδείξεις συγκεκριμένο έργο, είναι πιθανό να λάβεις μια τιμητική διάκριση.


Ερωτικά

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου είσαι πολύ συγκεκριμένος/η και στο τι θέλεις από την ερωτική σου ζωή, αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσεις, αν δεν το έχεις. Οι ευκαιρίες συνεχώς θα εμφανίζονται μπροστά σου, αρκεί να μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και να μην περιορίζεσαι από κάποιες συντηρητικές αντιλήψεις και προσωπικά κολλήματα. Απόλαυσε το φλερτ που θα σου γίνει και μην σκέφτεσαι συνεχώς το μετά.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως υπάρξει μια ένταση με το ταίρι σου, πιθανόν εξ αιτίας της… ακαμψίας που δείχνεις σε ορισμένα θέματα και της επιμονής σου να τα χειριστείτε με το δικό σου τρόπο. Αν το… ιστορικό σου είναι βεβαρημένο όμως, ίσως είναι καλύτερα να κάνεις πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά

Υψηλές γνωριμίες
Με την διακριτική συνδρομή ατόμων που εκτιμούν το έργο σου ή απλά σε συμπαθούν, θα μπορέσεις να προσεγγίσεις σημαίνοντα πρόσωπα και να ανοίξεις τον δρόμο για περαιτέρω διακρίσεις. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να αναλώσεις… φαιά ουσία για προσωπικές υποθέσεις των άλλων, ικανοποιώντας μεν την περιέργειά σου αλλά χάνοντας χρόνο και ουσία.


Ερωτικά

Σήμερα ενδεχομένως να βρίσκεσαι σε μια υπερένταση, κάτι που δεν σε βοηθά να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με τα επαγγελματικά και πολύ περισσότερο με τα ερωτικά σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συμμαζέψεις τις σκέψεις σου γιατί από την βιασύνη και την απερισκεψία σου συχνά δεν μπορείς να διακρίνεις ποιο είναι το συμφέρον σου ώστε να κινηθείς βάσει αυτού, με αποτέλεσμα να έχεις απώλειες.
Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να βγάλεις κάποια πράγματα που σε βαραίνουν από μέσα σου, ωστόσο επειδή φοβάσαι ότι θα δυναμιτίσεις το κλίμα και θα ανοίξεις κι άλλες πληγές, συνεχώς τα αναβάλλεις. Όμως όσο πιο πολύ καθυστερείς, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το… πακέτο που μαζεύεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά

Έξοδος!
Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με παρέα είναι ότι το καλύτερο μπορείς να προγραμματίσεις για σήμερα αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σου προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Παράλληλα βέβαια θα υπάρξουν και αλλαγές, ανατροπές ή απρόοπτα που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.


Ερωτικά

Δεν αποκλείεται σήμερα να αποδεχτείς την πρόταση ενός προσώπου, με το οποίο γνωριστήκατε πρόσφατα, να συναντηθείτε και να τα πείτε από κοντά. Θα βγάλεις αρκετή αυτοπεποίθηση και σιγουριά και θα εκφράσεις με σαφήνεια τα συναισθήματά σου αλλά και τις προσδοκίες σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ζητήσεις κι από την πλευρά του να κάνει το ίδιο, καθώς δε θέλεις να χάνεις χρόνο. Οπότε, αν διαπιστώσεις ότι δεν σκέφτεται την προοπτική σχέσης, θα απομακρυνθείς και θα στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια βραδινή έξοδος ή συνάντηση με φίλους σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά κι ίσως κανονίσετε και μια κοινή απόδραση για το ερχόμενο τριήμερο.

ΛΕΩΝ 


Γενικά

Μια αποδοτική συνεργασία
Καλείσαι να αξιοποιήσεις την ημέρα σου με ποικίλες επαφές που πέρα από τον κοινωνικό η «δημοσιοσχετίστικο» χαρακτήρα τους θα σε ωφελήσουν τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά, Κι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια γνώμη ή συμβουλή που θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς αλλά και μια γόνιμη συνεργασία με ένα «σημαίνον» πρόσωπο.


Ερωτικά

Ελκύεις πολύ τον τελευταίο καιρό ενώ είναι πιθανό να σε έχουν θυμηθεί ακόμα και πρώην σου που προσπαθούν να σε ξαναπλησιάσουν. Εσύ όμως ακόμα δεν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, ενδεχομένως γιατί, εκτός του συναισθηματικού παράγοντα, σημαντικό ρόλο παίζει και το υλικό κομμάτι. Αν κάποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει τον δικό σου τρόπο ζωής ή περιορίζει κι εσένα λόγων προσωπικών του οικονομικών δυσκολιών, τότε δύσκολα θα είσαι μαζί του κι αυτό όσο να πεις στενεύει τα περιθώρια των επιλογών σου.
Αν είσαι σε σχέση, κάποια οικογενειακά ή θέματα σπιτιού που ίσως προκύψουν θα απαιτήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Μετά όμως που όλα θα διευθετηθούν, θα μπορέσεις να αφιερωθείς στο ταίρι σου που περιμένει καρτερικά τη σειρά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Γενικά

Συγκεντρώνεις την αποδοχή των άλλων
Η βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου αρκεί για να νιώσεις καλύτερα, πέρα όμως από τους «πόντους» αποδοχής που θα μαζέψεις μπορείς να εκμεταλλευτείς άμεσα την περίσταση, προχωρώντας σε μια νέα σχέση ή συνεργασία. Αν μάλιστα σου γίνει πρόταση για να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι, αποδέξου την, αφού θα κερδίσεις ακόμη περισσότερα.


Ερωτικά

Πολύ τα σκέφτεσαι τα πράγματα κι όσο περισσότερο κάνεις σενάρια επί χάρτου για την έκβαση των ερωτικών σου, τόσο αλλάζεις γνώμη, διστάζεις και τελικά κάνεις πίσω. Αν θέλεις ένα πρόσωπο, είναι καλύτερο στην παρούσα φάση να κινηθείς αστραπιαία, παρά να κάθεσαι και να μετράς τι πιθανότητες έχεις για να καταφέρεις να το κάνεις δικό σου.
Αν είσαι σε σχέση, θα βρεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο ταίρι σου ευθέως για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και να τα βάλεις επιτέλους στη θέση τους. Καλό είναι να μην κρατάς μέσα σου τίποτα και να προσπαθείς να τα εκδηλώνεις γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνει τα όριά σου, όσο κι αν δεν του είναι αρεστά.

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά

Προξενιό με την… τύχη!
Ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου μπορεί να φέρει τους άλλους πολύ πιο κοντά, να ενώσει… καρδιές αλλά και να σε ωφελήσει προσωπικά, αφού οι θετικές εντυπώσεις που θα κερδίσεις, αρκούν για να ανοίξουν τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή να αυξήσουν κατά πολύ το πελατολόγιό σου. Ίσως μάλιστα δοκιμάσεις και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.


Ερωτικά

Κατά βάση αναζητάς το στιλ και τη φινέτσα σε ένα πρόσωπο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να εγκλωβιστείς στην εικόνα και να μην δώσεις σημασία και στο χαρακτήρα και τις αξίες του γιατί αυτά είναι εξίσου σημαντικά, αν ενδιαφέρεσαι για σχέση. Γι’ αυτό και σήμερα, αν σου γίνουν διάφορες κρούσεις, επειδή το απόλυτο δε θα το πετύχεις, ή θα ρίξεις… πόρτα ή θα συμβιβαστείς, ως συνήθως, αν η ανάγκη να μην είσαι μόνος/η είναι μεγάλη.
Αν είσαι σε σχέση, θέλεις, έστω και στα πιο απλά πράγματα της ζωής σου, να υπάρχει αρμονία και ποιότητα και εννοείται ότι πιέζεις, έστω κι έμμεσα το σύντροφό σου, να αποδεχτεί αυτά τα πρότυπα, αφού ξέρει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνεις εκπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Γενικά

Κάτι «ψήνεται»

Η ημέρα είναι γόνιμη για επαφές και γνωριμίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ πιο… κοντινό από χαμόγελα, κουβεντούλα και χειραψίες. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αλλά και σε διαφορετική περίπτωση, η θετική διάθεση των άλλων απέναντί σου θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.


Ερωτικά

Η Σελήνη που συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, τον Ταύρο, σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα ενισχύει τη δύναμη και τη σιγουριά σου, στοιχεία αρκετά αφροδισιακά για το αντίθετο φύλο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μαζί του μπορείς να βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά να σου προσφέρει κιόλας την ασφάλεια κι αξιοπιστία που αναζητάς.
Αν είσαι σε σχέση, μάλλον κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα απ’ ό,τι είναι. Αν έχεις αμφιβολίες ή έχεις κολλήσει κάπου, το καλύτερο θα ήταν να το εκφράσεις στο ταίρι σου και να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Όσο παιδεύεσαι και βράζεις στο ζουμί σου, χαλιέσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 


Γενικά

Οικογενειακή γιορτή
Η ημέρα προσφέρεται για να καλέσεις κόσμο στο σπίτι ή αν δεν γίνεται αυτό να βρεθείς εσύ σε μια γιορτή ή δεξίωση, αφού θα αποκομίσεις ευδιάκριτα οφέλη και κάποιες γνωριμίες που θα συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να γνωρίσεις κι ένα άτομο που θα σε «τρελάνει» με την αντισυμβατική στάση και τις προκλητικές προτιμήσεις του.


Ερωτικά

Ενδεχομένως τα καμώματα ενός προσώπου να σε έχουν κουράσει, γι’ αυτό σήμερα , παρότι κατά βάθος δε θα σου αρέσει, θα αποφασίσεις να κρατήσεις για λίγο τις αποστάσεις σου, ώστε να ηρεμήσει το κεφάλι σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Η απόσταση μπορεί όμως να κάνει καλό και σε αυτό, αφού θα του δώσει τη δυνατότητα να σκεφτεί περισσότερο τη στάση του απέναντί σου και τελικά… να συμμορφωθεί.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να σου χαλάσει προς στιγμή τη διάθεση ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον σύντροφό σου, αλλά βάζοντας σε λειτουργία το εφευρετικό και πρακτικό σου πνεύμα θα το βοηθήσεις γρήγορα να το ξεπεράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Γενικά

Το ένα φέρνει τ’ άλλο
Αν αποφασίσεις να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» και να αφήσεις στην άκρη τις συνήθεις σκοτούρες σου, τότε σε περιμένει μια ευχάριστη περιπλάνηση σε διάφορα «στέκια», κατά την διάρκεια της οποίας μπορεί να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που εκπληρώνει σε σημαντικό βαθμό όλα εκείνα που ζητάς σε μια προσωπική σχέση. Από εκεί και ύστερα, εσύ… αποφασίζεις!

Ερωτικά

Έχεις μια άνεση στη συμπεριφορά σου ίσως γιατί έχεις αντιληφθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκείς μια έλξη στο αντίθετο φύλο, γεγονός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Παρότι θεαματικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή δεν έχουν γίνει ακόμα, νιώθεις ότι ο αέρας στην ατμόσφαιρα είναι διαφορετικός, καθώς κάποια πρόσωπα σε προσεγγίζουν με ιδιαίτερη ευκολία, σου κάνουν κομπλιμέντα και σε φλερτάρουν. Οπότε δε θα αργήσει να έρθει κι αυτό που περιμένεις.
Αν είσαι σε σχέση, ήρεμα θα κυλήσει η μέρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε και τα πλάνα σας για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Εκεί πάντως που θα συγκλίνετε κι οι δυο είναι στο ότι πρωτίστως θέλετε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Γενικά

Συναισθηματική και υλική επάρκεια
Όσο πιθανό είναι να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, άλλο τόσο είναι να φροντίσεις το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους, καλύπτοντας επαρκώς επιθυμίες και ανάγκες κι όλα αυτά βέβαια θα συμβάλλουν στην εξάλειψη των όποιων εντάσεων. Πρόσεξε ωστόσο μήπως από κάποια στιγμή και μετά αρχίσεις τις «προβοκάτσιες», χαλώντας το καλό κλίμα.

Ερωτικά


Διανύεις μια σχετικά χαλαρή περίοδο, με κέφι και καλή διάθεση γι’ αυτό δε θέλεις να βάλεις μπελάδες στο κεφάλι σου και μάλιστα ερωτικούς. Βλέπεις ότι έχεις πέραση, σου γίνονται προτάσεις, αλλά προτιμάς να είσαι ελεύθερος/η και να περνάς καλά. Σήμερα ωστόσο, ίσως σε πιάσει μια φοβία για το μέλλον και θα σκεφτείς το ενδεχόμενο μήπως τώρα που σου παρουσιάζονται ευκαιρίες πρέπει να συμμαζευτείς και να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου ταιριάζει.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να απευθυνθείτε στην οικογένειά σας και να ζητήσετε τη βοήθειά της σε ένα θέμα που σας απασχολεί, καθώς θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας. Βέβαια δε θα το κάνεις με ελαφριά καρδιά, επειδή φοβάσαι ότι θα δημιουργηθεί προηγούμενο, αλλά αφού δε γίνεται αλλιώς…

ΙΧΘΥΕΣ 


Γενικά

Σαν σταρ επί σκηνής!
Η προσωπική σου ακτινοβολία κορυφώνεται, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει αλλά το σίγουρο είναι ότι συγκεντρώνοντας επιπλέον θαυμαστές γύρω σου, οι δουλειές σου θα γίνουν πολύ πιο εύκολα! Παράλληλα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για να ταξιδέψεις ή να περάσεις καλά σε μια εκδρομή.

Ερωτικά
Σου βγαίνει αυθόρμητα το να κάνεις όνειρα για το μέλλον σου, κυρίως το ερωτικό, άλλωστε είναι κι ένας τρόπος για να ξεφεύγεις από την άχαρη πραγματικότητα. Όμως σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να προσγειωθείςγιατί ξέρεις ότι προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος/η, χρειάζονται να γίνουν και κάποιες πράξεις. Αν μάλιστα ήδη σε απασχολεί η πορεία μιας υπόθεσης, θα δεις τα πράγματα στις κανονικές τους διαστάσεις, προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να συναντηθείτε το βραδάκι με κάποιο συγγενή σας όπου θα σας δοθεί κι η δυνατότητα να ξεδιαλύνετε ένα θέμαπου είχε δημιουργηθεί παλιότερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας αποκαλύψει και κάτι που δε σας είχε πάει καν το μυαλό.


astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ