Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Πόνταρε στην έκπληξη
Απρόβλεπτες καταστάσεις συνθέτουν μια… άκρως ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, διανθισμένη με ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις. Κι από πλευράς σου, αν θες να είσαι «in», οφείλεις να κινηθείς με γνώμονα τις εξαιρέσεις και όχι τους κανόνες. Παράλληλα όμως, πρόσεξε, μήπως προκληθεί ατύχημα από έναν απρόσεκτο χειρισμό.

Ερωτικά
Οι ανάγκες σου θα αυξηθούν το ίδιο κι οι επιθυμίες σου με αυτή τη Νέα Σελήνη και θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις όσες περισσότερες μπορείς. Στον ερωτικό τομέα, ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό θα αρχίσουν να εμφανίζονται συνεχώς και θα μπαίνεις συχνά στον πειρασμό. Ωστόσο, μια τάση να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει καινούργιες εμπειρίες αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι για να παραμείνεις δίπλα του θα είναι μεγάλη. Εφ’ όσον θα ασκείς έντονη έλξη, λογικό είναι να τραβήξεις αρκετά άτομα κοντά σου, όλα εξαρτώνται από την τελική σου επιλογή.
Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλικότητά σου θα είναι στα ύψη, οπότε αναμένονται μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δεν αποκλείονται και περιστατικά που θα ξυπνήσουν τη ζήλεια και την κτητικότητα του συντρόφου σου, ενδεχομένως κι αναίτια, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Απρόβλεπτοι… μπελάδες!

Σίγουρα δεν σου αρέσει να σου αλλάζουν το πρόγραμμα, σήμερα όμως είναι δύσκολο να αποφύγεις κάτι τέτοιο, αφού «κουμάντο» στους ουρανούς κάνει ο… Ουρανός! Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν». Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πως οι επιθυμίες και τα σχέδιά σου συναντούν ισχυρή αντίσταση.

Ερωτικά
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου κλείνει ένας κύκλος στην ερωτική σου ζωή κι ανοίγει ένας καινούργιος και πιο υποσχόμενος, που θα σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις και ευκαιρίες να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και σταθερό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και θα διαπιστώσεις ότι αξίζεις πολλά περισσότερα απ’ όσα παίρνεις, γι’ αυτό κι οι επιλογές σου θα είναι αρκετά προσεκτικές, αφού θα μετράς το κάθε τι. Θα βαδίσεις με την υπομονή και το πείσμα που σε χαρακτηρίζει και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου θα μπει σε μια φάση αλλαγών, εξ αιτίας κάποιων καινούργιων δεδομένων που θα προκύψουν, τα οποία μάλλον εσύ θα δημιουργήσεις με τη στάση σου. Σαφώς και δε θα αρέσουν αρχικά στον σύντροφό σου που ενδέχεται να νιώσει ένα ξεβόλεμα αλλά πρέπει κι εσύ να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο συμβιβασμός είναι η μόνη οδός

Οι πρωτοβουλίες σου συναντούν ισχυρή αντίσταση κι αν δεν υποχωρήσεις, το πιθανότερο είναι να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου, ίσως μάλιστα να βρεθείτε και στα δικαστήρια. Ανάλογο σκηνικό επικρατεί και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου κάτι νέο έρχεται για να διώξει το παλιό, πιστοποιώντας την επιθυμία σου να απελευθερωθείς από συμβάσεις.

Ερωτικά
Σου δημιουργεί μια ψυχική αναστάτωση αυτή η Νέα Σελήνη και καθώς έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να ηρεμήσεις και κυρίως να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τις πραγματικές ανάγκες σου στην ερωτική σου ζωή. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τη δράση ή τουλάχιστον να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου για να μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα, αφού όσο βρίσκεσαι σε κίνηση και μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων, δε θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Μυστικούς έρωτες πάντως, για την ώρα, καλύτερα να τους ξεχάσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ξέρεις ότι έτσι όπως είναι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, δε βοηθά κανέναν σας να χαλαρώσει και να περάσει καλά. Γι’ αυτό μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί του είναι απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Επείγουσα ανάγκη για αλλαγές

Μια εξέλιξη μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή κι εδώ θα καταλάβεις για μια ακόμη φορά ότι το να θεωρείς κάτι «σίγουρο» δεν σημαίνει ότι… είναι κιόλας! Μπορείς ωστόσο να προλάβεις το «κακό», είτε υιοθετώντας από μόνος/η σου νέες μεθόδους, είτε προβαίνοντας σε μια ξαφνική «στροφή» στις προτεραιότητές σου.

Ερωτικά
Η Νέα Σελήνη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο σου, αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να αλλάξεις την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Αν την… υπακούσεις, θα δεις ότι σιγά-σιγά το ενδιαφέρον για το πρόσωπό σου θα αυξηθεί και τα φλερτ και οι προτάσεις που θα σου γίνονται θα είναι πιο συχνά. Εύνοια έχεις έτσι κι αλλιώς αυτόν τον καιρό κι αν κινηθείς με γνώμονα τα θέλω σου, οι προοπτικές για ένα ειδύλλιο είναι αρκετά θετικές.
Αν είσαι σε σχέση, εννοείται ότι τα θέματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου δε θα εξαφανιστούν, ούτε βέβαια θα λυθούν άξαφνα από μόνα τους. Ωστόσο, υπάρχει κι από τους δυο η πρόθεση τουλάχιστον να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι πάει στραβά.

ΛΕΩΝ
Γενικά

Έτσι, χωρίς πρόγραμμα!

Το σύμπαν σε καλεί να αφεθείς στους ρυθμούς του και να υποδεχθείς με… χαρά τις εκπλήξεις που σου ετοιμάζει! Δεν είναι σκόπιμο λοιπόν να μείνεις προσηλωμένος/η στην τήρηση ενός προγράμματος που έτσι κι αλλιώς δεν θα «βγει». Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου φαίνεται να επικρατούν οι εντάσεις και οι διαφωνίες γύρω από κομβικά ζητήματα.

Ερωτικά
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε προσγειώνει λίγο και σε αναγκάζει να μειώσεις τις μεγάλες προσδοκίες αλλά και τις υπερβολικές φιλοδοξίες σου. Καλείσαι να επικεντρωθείς στην ουσία και να μην παρασύρεσαι από τις ετικέτες και τα φώτα, αν πραγματικά θέλεις να δημιουργηθεί μια διαφορετική κατάσταση στα ερωτικά σου. Εστίασε στις αξίες και το χαρακτήρα ενός ανθρώπου γιατί μόνο αν σου παρέχει ασφάλεια και αξιοπιστία μπορείς κι εσύ να απελευθερωθείς και να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες, πρέπει όμως να τις αξιοποιήσεις.
Αν είσαι σε σχέση, οφείλεις να αποδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό στίβο και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αν θέλεις να κερδίσεις μια θέση ή την εκτίμηση των άλλων. Έχε όμως κατά νου ότι μάλλον θα χρειαστείς τη βοήθεια και την κατανόηση του συντρόφου σουγια τις ώρες που θα λείπεις από το πλευρό του, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η ζωή, σου πάει λίγο… κόντρα!
Όσο «έτοιμος/η» κι αν νοιώθεις, φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές αντιστάσεις ή αντιρρήσεις. Παράλληλα, θα διαπιστώσεις ότι καμία οργάνωση και κανένας προγραμματισμός δεν είναι υπεράνω του… περιβόητου «δαίμονα», που κάνει τα δικά του! Προετοιμάσου λοιπόν για ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες ανατροπές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Ερωτικά
«Ο Μανόλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια» λέει η γνωστή παροιμία που σου έρχεται κάθε φορά στο μυαλό, όταν ακούς από διάφορους/ες μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις. Τώρα όμως έχεις αρχίσει και κουράζεσαι, γι’ αυτό και θα αναζητήσεις κάποιον/α που ό,τι λέει, το κάνει. Σημαντικό ρόλο επίσης στο να καταλήξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο θα είναι οι κοινές αντιλήψεις, νοοτροπία και απόψεις γιατί αν δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία, ξέρεις ότι η βαλίτσα δε θα πάει μακριά. Μια γνωριμία πάντως ακόμα και σε ένα ταξίδι ή μια απόδρασή σου φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον σου.
Αν είσαι σε σχέση, σε πρώτο πλάνο θα είναι η διεκπεραίωση πρακτικών υποθέσεων που είναι σε εκκρεμότητα κι εφ’ όσον λειτουργήσετε, όπως πάντα, με οργάνωση και συντεταγμένα, θα καταφέρετε να τις κλείσετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Άλλαξε πριν σε αλλάξουν!
Το «παράδοξο» της ημέρας είναι ότι αυτά που θέλεις πολύ δεν γίνονται, αντίθετα το σύμπαν σου προσφέρει εναλλακτικές που δεν είχες υπόψη σουκαι… καλό είναι να υιοθετήσεις! Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου περνούν σε μια νέα φάση, στην οποία δεν «χωρούν» συμβατικά σχήματα. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Με τη Νέα Σελήνη στον 8° οίκο σου ωθείσαι να αναγνωρίσεις κρυφές ερωτικές σου επιθυμίες και να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις για να μην σου μείνουν απωθημένα. Γεγονός είναι ότι η έλξη που θα ασκείς θα κάνει πιο εύκολο το έργο σου, αφού αρκετά άτομα θα είναι πρόθυμα να συμβάλλουν στην… κάλυψή σου. Από την άλλη, είσαι και πολύ κοντά στο να ερωτευτείς παράφορα και να ζήσεις έντονες στιγμές με ένα πρόσωπο που μάλιστα η ιστορία σας ίσως έχει και διάρκεια. Ωστόσο, αν δεις ότι είναι κάπως… αργό, μην περιμένεις, πάρε εσύ την πρωτοβουλία.
Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα δείχνουν θετικά από οικονομικής πλευράςκαθώς θα έρθουν κάποια επιπλέον χρήματα στα χέρια σας που θα σας επιτρέψουν να καλοπεράσετε. Αυτό που μπορεί να σε χαλάσει λίγο είναι η κτητικότητα που θα βγάζει ώρες-ώρες το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Αλλαγές ισορροπιών στην δουλειά σου

Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις στην ανανέωση του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές αρμοδιοτήτων και νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα όμως, στις οικονομικές δοσοληψίες σου οφείλεις να κινηθείς με μέτρο και σύνεση.

Ερωτικά
Με τη Νέα Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Ταύρο, θα αρχίσεις σιγά-σιγά να ανεβαίνεις σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, καθώς θα δεις κιόλας ότι η ανταπόκριση του αντίθετου φύλου είναι αρκετά θερμή. Τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ θα είσαι μια ανάσα από την κατάκτηση ενός προσώπου που θέλεις καιρό. Από την άλλη, η έλξη σου θα σε κάνει ακαταμάχητο/η όπου κι αν βρεθείς, θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν και δεν αποκλείεται όλο αυτό το παιχνίδι να καταλήξει σε μια καινούργια σχέση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα παραμείνεις αλύγιστος/η σε κάποιες θέσεις σου και δε θα τις αλλάξεις, όσο κι αν επιμένει ο σύντροφό σου. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αποδειχθεί ότι είχες απόλυτο δίκιο, σε άλλες όμως η ξεροκεφαλιά σου θα σας κοστίσει, ακόμα και μια καλή συνεργασία. Γι’ αυτό μην φτάνεις στα άκρα από πείσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Προκλήσεις που περιμένουν απάντηση
Έχοντας την ευθύνη πολλών πραγμάτων, καλείσαι να διαχειριστείς εντάσειςαλλά και απρόβλεπτες καταστάσεις κι ίσως το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να ταχθείς με τα «αουτσάιντερ», αφού σήμερα είναι η… ημέρα τους! Παράλληλα, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου πνέει ένας άνεμος ελευθερίας, είναι μάλιστα δύσκολο να κρατηθούν τα προσχήματα.

Ερωτικά
Αν δεν είχες τον Άρη απέναντί σου, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Τώρα έχεις το κίνητρο και τα μέσα να κάνεις αυτά που επιθυμείς και αν τα «δουλέψεις» σωστά τα αποτελέσματά σου θα είναι θετικά. Το καλό είναι ότι, αναγκαστικά ή όχι, θα κόψεις λίγο την ταχύτητά σου και έτσι δε θα σου ξεφεύγει από την προσοχή σου τίποτα και κανείς/καμία. Δεν αποκλείεται μια κρούση από ένα πρόσωπο μέσα από τη δουλειά σου, που όμως θα το σκεφτείς αρκετά, αν ενδώσεις, ενώ είναι πιθανή κι η προσέγγισή σου από κάποιον/α που προσπαθείς να κερδίσεις καιρό, όμως εκεί θα χρειαστεί να εφαρμόσεις συγκεκριμένη τακτική για να τον/την φέρεις με τα νερά σου.
Αν είσαι σε σχέση, εργασιακά αλλά και θέματα υγείας και διατροφής θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτήν την περίοδο, όχι απαραίτητα με κακό τρόπο, απλά θα αρχίσετε να μειώνετε υπερβολές και καταχρήσεις και να λειτουργείτε πιο συγκρατημένα και με γνώμονα το προσωπικό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του

Αν δεν επιχειρήσεις από μόνος/η σου να αλλάξεις κάποια πράγματα, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή, μπορεί να πέσεις θύμα ανατροπών ή προκλήσεων και μάλιστα από «δικούς σου» ανθρώπους. Ας έχεις λοιπόν «πιο λάσκα τα λουριά», ιδιαίτερα σε θέματα τάξης και δεοντολογίας. Παράλληλα, επικεντρώσου στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Αυτή η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο στα ερωτικά σου και φυσικά η αλλαγή της δικής σου στάσης θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Γεγονός είναι ότι κι εσύ θα αναζητάς με μεγαλύτερη προσήλωση τον έρωτα, γι’ αυτό και θα είσαι πιο πρόθυμος/η να κυκλοφορήσεις, να πας σε διαφορετικά μέρη και να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Ευκαιρίες για να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου θα σου παρουσιαστούν κι αν είσαι σίγουρος/η για το τι θέλεις, τότε σύντομα θα περάσεις στο κλαμπ των δεσμευμένων.
Αν είσαι σε σχέση, επειδή είσαι της αρχής «ό,τι λέγεται δε γίνεται κι ό,τι γίνεται δε λέγεται» προτιμάς να είσαι λιγομίλητος/η και να αποδεικνύεις το ενδιαφέρον σου για τον άνθρωπό σου με πράξεις. Ωστόσο και μια εκδήλωση συναισθήματος θα κάνει κι αυτόν πιο εκδηλωτικό και διαχυτικό απέναντί σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Ειρηνοποιός στην μάχη και ταραξίας στην ειρήνη!
Έκτακτες ή σπάνιες καταστάσεις αναδεικνύουν την ικανότητά σου να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα, σε αντίθεση με τις «συμβατικές», όπου συχνά τα… κάνεις θάλασσα!. Επιπλέον νέες ιδέες και πειραματικές εφαρμογέςπροσθέτουν το «αλατοπίπερο» που έλειπε από την ζωή σου. Παράλληλα όμως, φαίνεται να χάνεις το μέτρο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ερωτικά
Όλα είναι πιθανά με αυτή τη Νέα Σελήνη κι αυτή η αίσθηση είναι που σου προκαλεί μεγαλύτερη έξαρση, αρκεί να παραμείνεις ανοιχτός/η σε κάθε προοπτική και να μην υποκύψεις στις φοβίες σου για δέσμευση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνεις μια καινούργια γνωριμία αυτόν τον καιρό που θα ξεκινήσει πολύ χαλαρά κι από τους δυο σας, όμως σιγά-σιγά τα συναισθήματά σου για το συγκεκριμένο άτομο ίσως φουντώσουν κι ενώ το τελευταίο πράγμα που σκεφτόσουν ήταν μια σχέση, να είσαι εσύ τελικά που θα την κυνηγήσει. Ωστόσο, οι διαφορές σας θα είναι αρκετές και μπορεί να μην αντέξετε πολύ.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα γίνεις σπιτόγατος/η και θα θέλεις να περνάς τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν, κάτι που φυσικά δε θα αρέσει και πολύ στο ταίρι σου, τώρα που ανοίγει κι ο καιρός, γι’ αυτό κι οι διαφωνίες σας θα είναι αρκετές. Φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί σίγουρα δε θα σε αφήσει να ησυχάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Στρατηγική και διπλωματία

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σε κάνουν «δύο κομμάτια», γι’ αυτό σε πρώτη φάση καλό είναι να εξαντλήσεις την στρατηγική σου και να «κλείσεις στόματα» καλύπτοντας σε έναν ελάχιστο βαθμό τις εκατέρωθεν απαιτήσεις. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα αναμένονται εκπλήξεις και ανατροπές, που μάλλον θα σου… αρέσουν!

Ερωτικά
Θα πιεστείς με αυτή τη Νέα Σελήνη στα ερωτικά σου, καθώς καλείσαι να δεις τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού δεν έχεις μάθει να μετρά υπέρ και κατά και λειτουργείς αποκλειστικά με τη διαίσθησή σου. Αν ένα πρόσωπο σου προκαλεί συναισθήματα, ανταποκρίνεσαι χωρίς να σκεφτείς, αν είναι το κατάλληλο για σένα. Αλλά που σε έχει οδηγήσει αυτή τη στάση σου; Αν πάντα πέφτεις μέσα στις εκτιμήσεις σου, τότε δε χρειάζεται καν να απασχολείσαι, αν όμως την έχεις πατήσει, ίσως θα ήταν για το δικό σου συμφέρον να ζητάς και την γνώμη των δικών σου ανθρώπων, πριν προχωρήσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μικρές εκδρομές, ταξίδια και συχνές αποδράσεις από την πόλη θα σας κάνουν καλό, αφού και θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και θα έρθετε σε επαφή με τη φύση, κάτι που θα ανανεώσει εσάς και τη σχέση σας.
astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ