Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Ανεύρεση πόρων
Μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα θα σε βοηθήσει να βάλεις τις βάσεις για όλα εκείνα που έχεις κατά νου αλλά διστάζεις να τα κάνεις. Κι αν οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν σίγουρα θα λάβεις στήριξη από τους άλλους. Παράλληλα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου όλη μέρα, οπότε σχέσεις και ερωτικά θα είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Η επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, αφού με την έλξη που θα ασκείς αλλά και τη δυναμική σου παρουσία κι αυτοπεποίθηση θα είσαι ακαταμάχητος/η. Το να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο θέλεις, θα είναι παιχνιδάκι, ενώ δεν αποκλείεται και μια φρέσκια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, λίγο το εγωιστικό σου, λίγο η ξεροκεφαλιά σου μπορεί να ανάψουν τα αίματα και να κοντραριστείς με το ταίρι σου. Αλλά όπως πάντα, θα ξεσπάσεις και μετά θα είσαι μια χαρά. Αν μάλιστα σε ρίξει και στο φιλότιμο ίσως κάνεις και πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σιγουριά και αξιοπιστία
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, με τον δικό σου αργό και προσεκτικό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν λάθη ή «κακοτεχνίες» που θα σε ακολουθούν επί μακρόν. Επιπλέον, για όποιον έχει… μάτια και βλέπει, είναι φανερό ότι αποτελείς μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση ως συντελεστής μιας προσπάθειας.

Ερωτικά

Μια έμφυτη τάση να εξασφαλιστείς, κυρίως συναισθηματικά, την έχεις, γι’ αυτό όμως δεν πρέπει να βιάζεσαι και οφείλεις να προσέχεις ιδιαίτερα τις επιλογές σου. Σήμερα πάντως καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς μια απόφασή σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και την τυχόν πρόταση που σου έχει κάνει γιατί ενδεχομένως οι επιδιώξεις σας να είναι πολύ διαφορετικές ή να μην είναι πρόθυμο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς.

Αν είσαι σε σχέση, άκου τη συμβουλή του συντρόφου σου και μη δίνεις σημασία στο τι λέγεται πίσω από την πλάτη σου. Κάνε αυτά που εσύ νομίζεις γιατί επηρεάζεσαι και τελικά γεμίζεις άγχος και ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Λιγότερες κουβέντες και περισσότερη δουλειά

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ορίσεις τις θεμελιώδεις αξίες της ζωής σου, αφού πρώτα κάνεις μια «βουτιά» μέσα σου για να βρεις τι είναι αυτό που έχεις πραγματική ανάγκη, είτε σε φυσικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ανάλογη «προετοιμασία» όμως μπορείς να κάνεις και σε θέματα στα οποία έχεις «λόγο» και αφορούν αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Είσαι στα πάνω σου, έχεις βάλει στην άκρη δισταγμούς και διλήμματα και δεν κολλάς πουθενά, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μιας κι η μέρα σου δίνει και μια δυναμική, δεν αποκλείεται να αρπάξεις την ευκαιρία να κάνεις ένα άνοιγμα σε ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής η σχέση σας είναι τυπική αλλά εσύ το βλέπεις ερωτικά. Το χιούμορ, η ευστροφία σου και το ανάλαφρο φλερτ του σίγουρα θα το κάνουν να σε δει με άλλο μάτι.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις ενέργεια και διάθεση να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σίγουρα μέσα δε θα μείνεις. Μια βόλτα με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή, όπως επίσης και μια επίσκεψη σε σπίτι φίλων σας που έχετε καιρό να δείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Χείρα βοηθείας
Η γνωριμία σου με κύκλους ή πρόσωπα, που μπορούν να σε στηρίξουν κοινωνικά αλλά και οικονομικά, θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλειακαι την βεβαιότητα ότι τελικά θα τα καταφέρεις ότι κι αν κάνεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει θετικά σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, διασφαλίζοντας τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά
Θα έχεις μια συναισθηματική ένταση που θα επηρεάσει αρκετά τη συμπεριφορά σου κι ίσως βγάλεις μια ανεξήγητη ανυπομονησία να γίνουν πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, προσπάθησε να χαλαρώσειςγιατί σε αυτές περιπτώσεις, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Μπορεί να μην έχεις αποκτήσει ακόμα όλα όσα θέλεις, αλλά οι ευκαιρίες δεν θα σταματήσουν να έρχονται. Φρόντισε να κάνεις σωστή διάκριση ατόμων και μην αφήσεις τις ανάγκες σου να σε παρασύρουν σε αμφισβητούμενες επιλογές.
Αν είσαι σε σχέση, με μια αφορμή, ίσως θυμηθείς ένα περιστατικό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Καλό θα σου κάνει που θα τα βγάλεις όλα από μέσα σου, αλλά μην περιμένεις να γίνει χωρίς αντιδράσεις και αντίλογο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Χειροπιαστές αποδείξεις
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ορίζει την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, κάτι που θα διώξει οριστικά τα σύννεφα της αβεβαιότητας από την ζωή σου. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια διάκριση που θα πιστοποιήσει τις κατακτήσεις σου. Παράλληλα θα έχεις επιπλέον διευκολύνσεις σε οτιδήποτε αφορά στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο».

Ερωτικά
Είναι πιθανό να σε πιάσει ο εγωισμός σου κι η συμπεριφορά σου να γίνει λίγο απότομη ή κι επιθετική απέναντι σε ένα πρόσωπο που σου άρεσε είτε γιατί θα αντιληφθείς ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινές απέναντί σου ή γιατί θα σε εκνευρίσει με τις θέσεις και τις αντιλήψεις του. Δεν αποκλείεται μάλιστα από σήμερα να αραιώσεις ή και να διακόψεις τελείως τις επαφές σας, αφού θα καταλάβεις ότι δεν είναι το κατάλληλο για σένα.

Αν είσαι σε σχέση, ένας υπαινιγμός συγγενή σου που αφορά στο ταίρι σου, θα σε εκνευρίσει αρκετά γιατί θα θεωρήσεις ότι πρωτίστως προσβάλλει εσένα και την επιλογή σου γι’ αυτό και δε θα διστάσεις να του απαντήσεις κατά πώς του πρέπει, αν και είναι πιθανό να υπερβάλλεις λίγο και να το έχεις πάρει τελείως στραβά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Τα μέσα φέρνουν το αποτέλεσμα
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και τα μέσα που διαθέτεις, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε σχέση με τις αποδοχές και γενικότερα τα οικονομικά σου. Αλλά και αντίστροφα, θα μπορέσεις να έχεις την αναγκαία οικονομική στήριξη, σε θέματα σπουδών, νομικών διεργασιών ή σχετικά με ένα ταξίδι που προγραμματίζεις.
Ερωτικά

Νιώθεις ένα ξεσηκωμό μέσα σου και σήμερα, εξ αιτίας της έντονης ερωτικής σου διάθεσης, η οποία θα σε γεμίσει ενέργεια αλλά πονηρές σκέψεις, μπορεί να ξεπεράσεις λίγο τα συνηθισμένα σου όρια. Ίσως βρεθείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και να επιχειρήσεις να περάσεις στο επόμενο επίπεδο την επαφή σας ή να πας κάπου όπου θα σε φλερτάρουν έντονα και θα κάνεις κι εσύ το παιχνίδι σου. Άλλωστε την εύνοια την έχεις και το μόνο που σου μένει είναι να την εκμεταλλευτείς;

Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις ένα αρκετά όμορφο αλλά και ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου, καθώς τώρα τελευταία έχετε έρθει πολύ κοντά. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποια σκηνικά ζήλειας, με αφορμή την κρούση που σου έγινε πρόσφατα από ένα άτομο και την ήπια αντίδρασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οικονομική απελευθέρωση
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο εξυπηρετεί… απόλυτα τα σχέδιά σου και σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή που να βασίζεται σε απτές κατακτήσεις κι όχι σε θεωρίες. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική οικονομική βοήθεια ή να εξασφαλίσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την ρύθμιση ασφαλιστικών ή φορολογικών θεμάτων.
Ερωτικά

Με τη Σελήνη και σήμερα στον 7° οίκο σου οι πιθανότητες για μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει είναι αρκετές, αρκεί να βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, γι’ αυτό καλό θα ήταν να παραβλέψεις το γεγονός ότι είναι καθημερινή και να βγεις ή να αποδεχτείς μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει για να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση. Οι ευκαιρίες έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να αυξάνονται, οπότε ξεκίνα από τώρα να προθερμαίνεσαι. Κυρίως όμως ανάλαβε δράση και κυνήγησέ τις εσύ, μην περιμένεις πότε θα σου έρθουν.

Αν είσαι σε σχέση, αν και προσπαθούσες αρκετό καιρό να το αποφύγεις, θα αναγκαστείς να πάρεις θέση σε ένα θέμα και να σταματήσεις τους ελιγμούς. Μπορεί να δημιουργηθεί μια προσωρινή ένταση, τουλάχιστον όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Συμμαχίες που σε διασφαλίζουν
Φαίνεται πως όλοι/ες δουλεύουν για λογαριασμό σου, ακόμη κι αν δεν το… ξέρουν! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από παρασκηνιακές διαδικασίες ή την αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θέτει τις βάσεις μιας συμφωνίας ή συνεργασίας που θα σου εξασφαλίσει μεγαλύτερη σιγουριά και πολύ λιγότερο άγχος.

Ερωτικά

Το μυαλό σου θα δουλεύει πυρετωδώς για να βρει τρόπους, ώστε να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, κυρίως αν σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο και είσαι σε πολύ κοντινή επαφή μαζί του και το πιο πιθανό είναι ότι πολύ γρήγορα θα τα καταφέρεις. Με τον Ήλιο απέναντί σου αλλά και τις υπόλοιπες πλανητικές συνθήκες να σε ευνοούν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει αλλαγή στην ερωτική σου κατάσταση, γι’ αυτό προετοιμάσου για τα καλύτερα.

Αν είσαι σε σχέση, με πλάγιο τρόπο, αλλά πολύ επίμονα θα καταφέρεις τελικά να περάσει το δικό σου σε ένα θέμα που με το σύντροφό σου έχετε τελείως διαφορετική άποψη. Άλλωστε δε θα ησυχάσεις, αν δε τα καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Επαγγελματική σιγουριά

Με την συνδρομή ενός φίλου ή ενός συλλογικού φορέα, όλα μπορεί να εξελιχθούν κατ’ ευχήν στα επαγγελματικά σου, αφού βρίσκεσαι στην αφετηρία μιας διαδικασίας που σου εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια, ανεξάρτητα με το αν στην παρούσα φάση οι αποδοχές σου δεν είναι αυτές που θα ήθελες. Κι αυτό όμως θα διορθωθεί στην πορεία.
Ερωτικά
Η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα και καθώς έχεις έντονη την τάση να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να βιώσεις καινούργιες και συναρπαστικές εμπειρίες, όποια πρόταση για έξοδο και να σου γίνει, θα δεχτείς και μάλιστα θα περάσεις καλά. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις σίγουρα θα φέρει στο δρόμο σου κάποιο άτομο που θα σε φλερτάρει και εφ’ όσον θα σε ελκύει κι εσένα, δε θα αργήσεις να μπεις με όρεξη στο παιχνίδι. Από την άλλη, ενδεχομένως να υπάρξει και πρόταση για ραντεβού από ένα πρόσωπο που σε θέλει καιρό.
Αν είσαι σε σχέση, μέσα στη ζωντάνια και την ερωτική διάθεση θα είσαι σήμερα και τα πειράγματα μεταξύ σας δε θα λείψουν, οπότε μάλλον προμηνύεται μια συναρπαστική νύχτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι δημιουργίες σου σε οδηγούν ψηλότερα

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να πλαισιώσεις τις κοινωνικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες σου με κάτι που σε «γεμίζει» πραγματικά, έχοντας συνάμα και πρακτική αξία. Επιπλέον, η διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου θα σε γεμίσει χαρά, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί κι ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου..
Ερωτικά
Έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος περνά γρήγορα κι οι ευκαιρίες για να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή μειώνονται ή κάτι κάνεις και τις χάνεις γι’ αυτό θεωρείς ότι σήμερα ότι το να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες κινήσεις στα ερωτικά σου που εδώ και καιρό δουλεύεις στο μυαλό σου θα σε ωφελήσουν. Να ξέρεις όμως ότι οι παρορμητικές κινήσεις δε σου ταιριάζουν, οπότε τα λάθη λόγω βιασύνης ή απερισκεψίας είναι πιθανά, ακόμα και για σένα. Φρόντισε να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, όχι όμως να τρέξεις..
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί το ταίρι σου να γκρινιάξει ή να παραπονεθεί ότι ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου κι όχι με το σπίτι ή τον ίδιο κι άδικο δεν θα έχει, αφού εκεί καταναλώνεις μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς σου και μετά δεν έχεις όρεξη για τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ασφάλεια που προμηνύει επέκταση

Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο εκείνο που εκπληρώνεται πρώτο είναι η ανάγκη σου να σταθεροποιήσεις τις συνθήκες στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή, Από εκεί και ύστερα έχοντας πια λιγότερη ανασφάλεια για το μέλλον θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου με μεγαλύτερη άνεση και να επεκτείνεις την δράση σου και σε άλλα… μετερίζια!

Ερωτικά

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή, ενώ μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να γίνει εντελώς τυχαία είτε σε ένα μέρος που θα βρεθείς είτε μέσω διαδικτύου, ίσως σε ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Το συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την παρουσία του αλλά και με το ανεξάρτητο στιλ και τις αντιλήψεις του, οπότε το πιο πιθανό είναι να επιδιώξεις να ξανασυναντηθείς μαζί του σύντομα.

Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν μια διαφωνία με το ταίρι σου να καταλήξει σε καβγά μεταξύ σας, κυρίως αν σας πιάσει το εγωιστικό σας και πείτε διάφορα για να τσιγκλήσετε ο ένας τον άλλον. Ευτυχώς όμως, θα ξεσπαθώσετε κι αφού δεν υπάρχει πρόθεση από κανέναν σας να το τραβήξει περισσότερο, γρήγορα θα φιλιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Νότα αισιοδοξίας
Οι πληροφορίες ή συμβουλές που λαμβάνεις θα απλουστεύσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να εξασφαλίσεις και μια οικονομική στήριξη στα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ταύροθα σε «πείσει» να κρατήσεις εκείνα που έχουν πραγματική αξία για την ζωή σου, «αποκρούοντας» ποικίλους πειρασμούς και πλεονασμούς.

Ερωτικά

Αυτό το διάστημα είσαι στα πάνω σου κι η έλξη που ασκείς με το ιδιαίτερο στιλ σου είναι έντονη, οπότε δεν είναι περίεργο το ότι αρκετοί/ες όχι μόνο δε μένουν ασυγκίνητοι/ες από την παρουσία σου, αλλά έχεις και προτάσεις. Φυσικό είναι η αυτοπεποίθησή σου να έχει αυξηθεί, όμως πρόσεχε τις αψυχολόγητες ενέργειες γιατί όσο κι αν «προστατεύεσαι», καταφέρνεις και μπλέκεσαι σε διάφορες καταστάσεις. Γι’ αυτό να μην ξεχνάς τι θέλεις και ποιες είναι οι βασικές σου ανάγκες για να μην καταλήγεις με λάθος άτομα.

Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου σήμερα θα είναι λίγο τεταμένο, εξ αιτίας μια δικής σου επιπολαιότητας ή λάθους χειρισμού σε ένα οικονομικό σας θέμα και μπορεί να σου κρατήσει μούτρα ή να σου «βάλει χέρι» για την πρωτοβουλία που πήρες.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...