Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/4/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Βάλε μια τάξη

Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για εξωστρεφείς δράσεις όσο για διάβασμα, υπολογιστικές εργασίες και τακτοποίηση των πραγμάτων σου. Αν όμως επιμείνεις να εξέλθεις, μην απορήσεις όταν σου τύχουν αναποδιές ή καθυστερήσεις. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά

Το Σάββατο ξεκινά χαλαρά, επιτρέποντάς σου να ξεκουραστείς και να καταπιαστείς με δουλειές που είναι απαραίτητες. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου και φυσικά να διώξεις από το μυαλό σου ό,τι σε χαλά ή αγχώνει. Είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείς μόνο τα της ερωτική σου ζωή και να ονειρευτείς τι θέλεις να γίνει στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να γίνεις ευτυχισμένος/η.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις κάπως πιο πεσμένη διάθεση ή θα βαριέσαι απίστευτα και δε θα θέλεις να κάνεις κάτι ή να πας κάπου, όμως ο σύντροφός σου θα σε παρασύρει σε μια έξοδο και σιγά-σιγά θα ανέβεις ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Συντηρητικό πνεύμα

Σήμερα μπορείς να ωφεληθείς από μια πώληση ή τη διάθεση πραγμάτων που δεν τα χρειάζεσαι πλέον. Αντίθετα, αν κάνεις μια σημαντική αγορά, μάλλον δεν θα σου «βγει», ενώ καλό είναι να μην ποντάρεις και τόσο στην τύχη σου, όσο στην εμπειρία και την ορθή κρίση σου. Επιπλέον, καλείσαι να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου πλέον και λόγω Σαββάτου θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η και δε θα θέλεις να μείνεις μέσα για κανέναν λόγο. Από νωρίς θα συνεννοηθείς με την παρέα σου για μια βραδινή εξόρμηση, όχι μόνο γιατί θέλεις να διασκεδάσεις αλλά και γιατί ξέρεις ότι αν κυκλοφορήσεις και μάλιστα στα κατάλληλα μέρη, θα αυξήσεις τις πιθανότητες και μιας ερωτικής γνωριμίας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην το σκέφτεσαι. Πρώτα απ’ όλα να αφεθείς να περάσεις καλά κι αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει.

Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσετε να στηρίξετε ψυχολογικά ένα φίλο ή μια φίλη σας που αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα και κάπως θα βαρύνει και τη δική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι άλλοι σε περιορίζουν

Μια κοινωνική υποχρέωση μπορεί να σου στερήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, χωρίς μάλιστα να κερδίσεις κάτι το σημαντικό από αυτήν. Ίσως μάλιστα να πλήξεις, περιτριγυρισμένος/η από ανιαρές υπάρξεις! Παράλληλα, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα μιας συνεργασίας, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

Ερωτικά

Θα σου βγει μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα κι ίσως αλλάξει κάπως ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα στα ερωτικά σου. Ωστόσο, αυτό θα είναι για λίγο, καθώς ο Άρης που είναι πια στο ζώδιό σου δεν επιτρέπει πολύ… μαλθακότητα, εφ’ όσον υπάρχει κι η καχυποψία, μήπως σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται λοιπόν, εκεί που θα είσαι στο τσακ να λυγίσεις και να δώσει μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο ή να αποδεχτείς την πρότασή του, τελικά να εμμείνεις στις αρχικές σου θέσεις.

Αν είσαι σε σχέση, το πώς αντιμετωπίζεις εσύ ένα επαγγελματικό ζήτημα και το πώς ο σύντροφός σου είναι τελείως διαφορετικό, αφού εσύ θα προσπαθήσεις να βρεις τη… φάκα και αυτός θα έχει μια πιο καλόπιστη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Περισσότερες ευθύνες

Για μια ακόμη φορά καλείσαι να επωμιστείς έξτρα υποχρεώσεις και καθήκοντα, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου είτε έχει να κάνει με την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να στερηθείς την αρωγή συσκευών και μηχανημάτων, λόγω βλάβης, με συνέπεια να πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Επιπλέον, κάποια λάθη μπορεί να σου στοιχίσουν.

Ερωτικά

Ρομαντισμός και φαντασία είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία της μέρας και συ σαν ζώδιο του νερού, που το συναίσθημα μέσα σου ρέει άφθονο θα βρίσκεσαι στο δικό σου κόσμο, κάνοντας όνειρα είτε γενικά για αυτά που θέλεις στην ερωτική σου ζωή είτε ειδικά με ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ. Όποια κι αν είναι η κατάσταση που βρίσκεσαι, καλό θα ήταν να μην αφήνεις να σε παρασύρει η μελαγχολία και να σκέφτεσαι θετικά. Έτσι κι αλλιώς όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αν είσαι σε σχέση, μια έλλειψη συνεννόησης θα υπάρξει σήμερα με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει κάποια παρεξήγηση ανάμεσά σας ή με ένα άτομο του στενότερου περιβάλλοντός σας. Δεν θα είναι όμως σημαντική για να προκαλέσει αναστάτωση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις

Σήμερα προέχει η σωστή προετοιμασία σου, ώστε να μειώσεις στο ελάχιστο τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης «ατυχίας» σε κάτι που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, για τι έχει φταίξει και η σχέση σας έχει χάσει την φρεσκάδα της. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στις αγορές και τα έξοδά σου.

Ερωτικά

Το Σάββατο ξεκινά σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο αυτό δε σε πειράζει γιατί κι εσύ έχεις μια έντονη ρομαντική διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να τα βλέπεις όλα ροζ στην ερωτική σου ζωή. Από τη στιγμή που όλα πάνε όπως επιθυμείς, έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις έτσι, όμως αν συμβαίνει το αντίθετο κι ακόμα κάποιες βασικές σου ανάγκες παραμένουν ακάλυπτες, αυτό μπορεί να σου κοστίσει σε δράση, αφού είναι γνωστό ότι τίποτα δε γίνεται μόνο του. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, που έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε κάτι όμορφο με το ταίρι σου για το σαββατόβραδο που εκτός του ότι θα σας ευχαριστήσει θα τονώσει και τον ερωτισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Οργανωτικό πνεύμα

Η έμφαση που δίνεις στις λεπτομέρειες μπορεί πραγματικά να σε δικαιώσει αλλά και να γλιτώσει όσους/ες σε περιστοιχίζουν από μια πρόσθετη ταλαιπωρία. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα, αφήνοντας «εκτός» κάθε τι το περιττό.

Ερωτικά

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στους Ιχθύς και είναι πιθανό να ενισχύσει τη συναισθηματική σου πλευρά, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη λογική σου. Γεγονός είναι ότι κάπου θα αισθανθείς μπερδεμένος/η όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που τελικά δεν έχεις κατασταλάξει αν θέλεις ή όχι και σήμερα σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να το αποφασίσεις. Από την άλλη, είναι πιθανό κάποιος/α να σε φλερτάρει διακριτικά που θα σου αρέσει γι’ αυτό και θα ανταποδώσεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξεις όλο το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, βάζοντας στην άκρη διάφορες άλλες υποχρεώσεις που δεν είναι επείγουσες, είτε γιατί ο ίδιος θα παραπονεθεί είτε γιατί εσύ θα νιώσεις άσχημα που δεν περνάς περισσότερο χρόνο μαζί του.

ΖΥΓΟΣ 


Γενικά

«Απ’ το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα»!

Όσο κι αν «λαχταράς» να συμβούν κάποια πράγματα φαίνεται πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές, οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς έγκαιρα σε μια τέτοια προοπτική. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψεις εξ ανάγκης ή να επικεντρωθείς σε πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου, έστω και σε μίνιμουμ βαθμό.

Ερωτικά

Θα φροντίσεις να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Θα καταπιαστείς με διάφορα γιατί δε θέλεις να αφήσεις τη σκέψη σου να ξεστρατίσει σε παλιές ερωτικές ιστορίες που είχαν δυσάρεστη εξέλιξη ή σε ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ρευστά μεταξύ σας. Γι’ αυτό και θα κανονίσεις να βρεθείς το βράδυ με κάποιο φίλο σου, αφού ξέρεις ότι αν μείνεις μόνος/η όλο εκεί θα πηγαίνει το μυαλό σου.

Αν είσαι σε σχέση, δε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια το ταίρι σου για να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι σε προβληματίζει ή σε γεμίζει άγχος. Με τις φροντίδες του και την περιποίησή του θα τα αφήσεις όλα πίσω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τεχνικά προβλήματα

Κάποιες «αβαρίες» της τελευταίας στιγμής μπορεί να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, δίνοντας πια προτεραιότητα στην αποκατάσταση των ζημιών και την αναπλήρωση των χαμένων. Αν βέβαια έχεις «φυλαγμένες» εναλλακτικές λύσεις, τότε θα γλιτώσεις και κόπο και χρήμα. Κατά τα άλλα όμως, το «μενού» της ημέρας έχει και βραδινή διασκέδαση!

Ερωτικά

Έχεις βάλει στόχο να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή γι’ αυτό σιγά-σιγά ξανοίγεσαι και γίνεσαι πιο κοινωνικός/η. Αν υπάρχει ήδη το αντικείμενο του πόθου σου, θα βρεις έναν τρόπο, έστω και έμμεσο, για να το προσεγγίσεις, ενώ, αν ακόμα ψάχνεις αυτόν/η που θα σε συγκινήσει, ιδιαίτερα σήμερα έχεις πολύ καλές πιθανότητες να «πέσεις» πάνω του. Γι’ αυτό κανόνισε να βγεις και να πας κάπου όπου οι επιλογές θα είναι αρκετές. Το σίγουρο είναι ότι η έλξη σου δε θα αφήσει αδιάφορο το αντίθετο φύλο, οπότε θα έχεις τα τυχερά σου.

Αν είσαι σε σχέση, με μικρή αλλά εκλεκτή παρέα φίλων θα περάσετε το σαββατόβραδό σας όπου θα χαλαρώσετε, θα ανταλλάξετε τα νέα σας και θα διασκεδάσετε, ακόμα κι αν δεν το ξενυχτήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Περισσότερες ευθύνες

Σήμερα προέχουν εκείνα που πρέπει να γίνουν κι ίσως χρειαστεί να αναβάλεις τα σχέδια σου για μια ξένοιαστη Κυριακή. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν επρόκειτο να περάσεις και τόσο καλά, οπότε… μικρό το κακό! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οικογενειακό θέμα που κι αυτό με την σειρά του θα σε «στριμώξει» συναισθηματικά, επηρεάζοντας την διάθεσή σου.

Ερωτικά

Ποιος σε πιάνει με τον Άρη απέναντί σου. Έχεις ανεβάσει στροφές και δε στέκεσαι πουθενά. Αν ακόμα δεν έχεις βρει εκείνο το άτομο που θα σου κάνει το κλικ, σήμερα με τέτοια πέραση, θα έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου, αν φυσικά δε μείνεις μέσα. Από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από την εξέλιξη που θα έχει ή δε… θα έχει μια υπόθεσή σου που ενδεχομένως όσα σε οδηγούσαν στο να ελπίζεις πολλά. Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι τα φαινόμενα απατούν κι ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό μπλέξιμο ή θέμα με ένα ακίνητο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, επειδή όμως δε θα μπορείτε να συνεισφέρετε και πολύ, όπως θα διαπιστώσετε, καλό θα ήταν να μείνετε απέξω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

«Των φρονίμων τα παιδιά…»

Έχοντας φροντίσει από πριν για όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που πραγματικά σε ενδιαφέρουνκαι «γεμίζουν» την ψυχή σου. Υπάρχουν βέβαια και αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να σε «φρενάρουν», όπως για παράδειγμα μια οικογενειακή υπόθεση που η εξέλιξή της δεν εξαρτάται από σένα.

Ερωτικά

Στο μυαλό σου επικρατεί ένα χάος και όντας/ούσα σε αυτή την κατάσταση δεν θα είναι εύκολο ούτε να βγάλεις συμπεράσματα στα ερωτικά σου ή να κάνεις επιλογές, ούτε και να καταλήξεις στο τι θέλεις εσύ. Για το μόνο που είσαι σίγουρος/η είναι το τι δε θέλεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν κρατήσεις μια πιο χαλαρή στάση και να μην πιέσεις καθόλου τον εαυτό σου. Ασχολήσου με άλλα πράγματα ή με το να συζητήσεις ή να συμβουλεύσεις τα δικά σου πρόσωπα σε θέματα που τα απασχολούν, όπου εκεί έχεις αντικειμενική γνώμη.

Αν είσαι σε σχέση, θα σου κάνει καλό να βγάλεις την πιο ευαίσθητη πλευρά σου στο ταίρι σου, αφού και θα ξαλαφρώσεις και θα του επιτρέψεις να έρθει πιο κοντά σου, να καταλάβει και κάποιες συμπεριφορές σου και τους λόγους που συχνά αντιδράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ανταλλαγή συμβουλών

Μια κοινωνική συνάθροιση ή εκδήλωση θα απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου, χωρίς μάλιστα να έχει κάτι το διασκεδαστικό! Αντίθετα καλείσαι τόσο να συμβουλέψεις τους άλλους, όσο και να συμβουλευτείς τους πιο έμπειρους για μια υπόθεσή σου. Παράλληλα, μπορεί να κάνεις όνειρα για το οικονομικό σου μέλλον αλλά μην προβείς σε αγορές ή επενδύσεις.

Ερωτικά

Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ερωτική και με την εύνοια που έχεις θα είσαι ακατανίκητος/η σήμερα, γι’ αυτό κι είναι πολύ πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο, αν αποφασίσεις να πας κάπου το βράδυ. Ωστόσο, επειδή οι εκτιμήσεις σου μπορεί να μην είναι κι οι πιο σωστές, εξ αιτίας των έντονων επιθυμιών σου, καλό θα ήταν να μην υποτιμήσεις καμία κατάσταση και να κρατήσεις μια επιφύλαξη γιατί μπορεί να μπλεχτείς σε περίεργες φάσεις ή τα πράγματα με κάποιον/α να μην είναι τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Αν είσαι σε σχέση, κινδυνεύετε να χαλαρώσετε τόσο σήμερα που μπορεί να χαλάσετε αρκετά χρήματα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα, αλλά σας αρέσουν και θα νιώσετε όμορφα. Ωστόσο, κρατήστε έναν έλεγχο, μην σας πιάσουν τύψεις μετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Προσπέρασε τα όποια προβλήματα

Αν έχεις υπερβεί κατά πολύ τις οικονομικές σου δυνατότητες, ήρθε η στιγμή να «ανακρούσεις πρύμναν», προκειμένου να καλύψεις μια υποχρέωση, που μπορεί να μην είναι και δική σου! Επιπλέον, αν περιμένεις χρήματα, το πιθανότερο είναι να καθυστερήσουν. Όλα αυτά όμως θα έχουν μικρή σημασία αν τα προσπεράσεις με όπλο την αισιοδοξία σου.

Ερωτικά

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι στα καλύτερά σου σήμερα και γιατί όχι; Είσαι ελκυστικός/η, χαλαρός/η και ευδιάθετος/η και φυσικά θα έχεις τα τυχερά σου. Αρκετοί και αρκετές θα θέλουν να κερδίσουν την προσοχή σου ή και κάτι παραπάνω. Η διαίσθησή σου ωστόσο θα λειτουργεί άψογα και έστω κι ασυναίσθητα θα αποφύγεις σκοπέλους και θα κάνεις μια καλή επιλογή. Μιας και η εύνοια αυτόν τον καιρό είναι δεδομένη, ίσως γίνει κι η αρχή για να δημιουργηθεί μια σχέση στο άμεσο μέλλον.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα είσαι πιο συναισθηματικός/η κι ευαίσθητος/η απ’ όσο συνήθως γι’ αυτό και πολύ πιθανό να πειραχτείς από ένα σχόλιο ή κίνηση του συντρόφου σου. Ωστόσο, όταν ηρεμήσεις λίγο θα δεις ότι τελικά δεν ήταν κάτι που θα έπρεπε να σε βάλει σε ανησυχία.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ