Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αμύνεσθε περί Πάτρης και όχι περί …πάρτης!

Xρόνια πολλά για την 25η Μαρτίου και να αγαπάμε την Ελλάδα! Η Ελλάδα είναι το καράβι πάνω στο οποίο είμαστε όλοι. Αν πέσει σε ύφαλο θα βυθιστούμε όλοι μαζί. Σήμερα η Ελλάδα είναι αποδυναμωμένη και επιπλέον απειλείται από κακούς γείτονες που αμφισβητούν τα σύνορα και τον εναέριο χώρο της, καθώς επίσης και από την αθρόα αύξηση του ισλαμικού στοιχείου χωρίς κανένα περιορισμό και κανέναν έλεγχο, ως προς το ποιοι είναι πρόσφυγες πολέμου που πρέπει πραγματικά να βοηθηθούν και ποιοι είναι τυχοδιώκτες ή εβδεχομένως εξτρεμιστικά στοιχεία. Δυστυχώς η Χώρα φαίνεται να έχει κυβερνώντες, που δεν μπόρεσαν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι, την οδηγούν όχι στην ανάπτυξη και στην απαραίτητη συμπόρευση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά στην περιθωριοποίηση και στη διεθνή απομόνωση. Δεν αμύνονται περί Πάτρης, αλλά περί πάρτης !
Χρειάζεται να δοθεί ένα τέλος στην εθνική διχόνοια και να συμφωνήσουν τα κόμματα σε κάποιες βασικές κατευθύνσεις για τη θωράκιση της άμυνας της Χώρας, για τα εθνικά θέματα και για την προσήλωση στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Χρειάζεται μία εθνική συναίνεση όλων, ή έστω των περισσότερων, κομμάτων για την πάταξη της διαφθοράς, την αυστηρή τήρηση των νόμων, την προστασία της ασφάλειας του πολίτη, τη λήψη ρεαλιστικών μέτρων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας, τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα ευρωπαϊκή και όχι τριτοκοσμική και το οφείλουμε στη μνήμη εκείνων που έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα, Η εθνική επέτειος μας διδάσκει την ομοψυχία. Να συμπαραστεκόμαστε στο συνάνθρωπο σε αυτή τη δύσκολη εποχή και να τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα και την Ελευθερία !

Γεώργιος Χατζηαθανασίου
Ιατρός, Πρέβεζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...