Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 17/3/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 17/3/2017

Κριός
Οι πλανήτες επιφυλάσσουν στο ζώδιό σου πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν χαρά, ‘φορτίζοντας’ τις μπαταρίες σου. Μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τα γεγονότα όπως έρθουν. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να απολαύσει όσα στερήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Τα καλύτερα έρχονται και θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, με τον Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα και θα πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς, για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα.

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος. Συγκεντρώσου στα ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση και μην αφήνεις τις προσωπικές σου υποθέσεις να εκκρεμούν προς όφελος άλλων. Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, αρκεί να μην τις μπλοκάρεις με την αναβλητικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρχει μεγάλη ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε γέμισαν άγχος και ανασφάλεια για το αύριο, γεγονός που εμποδίζει την προσωπική σου δράση. Μην περιμένεις κοιτάζοντας πίσω. Η ζωή σού ανήκει και τα άστρα υπόσχονται στο ζώδιό σου νέες ευκαιρίες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες, πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου και μίλα του για αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο πράγματα που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, προκειμένου να τα ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουν τα όριά σου με βάναυσο τρόπο. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις την ανάκαμψη που επιθυμείς στη ζωή σου, χωρίς παράλληλα να βλάψεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Η κατάσταση βελτιώνεται για το ζώδιό σου, σταθερά, με αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο Ερμής από τον Κριό βελτιώνει την επικοινωνία σου. Απαλλάξου από το άγχος ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Λέων

Γενικά
Εκεί που η απογοήτευση σε είχε καθηλώσει και απορούσες με τις εξελίξεις, ένα τεράστιο κύμα βοήθειας έρχεται να σε σκεπάσει, αγαπητέ Λέων, γεμίζοντάς σε αισιοδοξία. Ίσως είχες ξεχάσει εδώ και καιρό πως η ζωή τελικά είναι όμορφη. Πάρε τώρα μία ανάσα, γιατί η καθημερινότητα απαιτεί σκληρή δουλειά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Θα δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και το ταίρι σου θα περάσει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

Παρθένος

Γενικά
Ο δρόμος που διάλεξες δεν είναι τόσο εύκολος και απαιτεί μεγαλύτερες θυσίες από όσο περίμενες. Μην φοβηθείς την προσπάθεια – αντιθέτως, απελευθέρωσε τον δυναμισμό σου, ώστε να μπορέσεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κατάκτηση και επιτυχία. Τα άστρα ευνοούν την τολμηρή διάθεση του ζωδίου σου και σε οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενέργεια και θα αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην ξεφύγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει.

Ζυγός

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αγαπητέ Ζυγέ, στις επιδιώξεις σου και δέχεσαι εύστοχη καθοδήγηση από αρμόδια άτομα. Η θετική σου διάθεση θα ενισχύσει την προσπάθεια και η συγκέντρωσή σου θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Απελευθέρωσε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και μην αφήσεις τον αρνητισμό κάποιων να σε μπλοκάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποια στάσιμα θέματα που έχεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αν κι εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Σκορπιός

Γενικά
Σύντομα θα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα, αγαπητέ Σκορπιέ, που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε κούρασαν αρκετά, αλλά σου χάρισαν τη γνώση στον σωστό χειρισμό των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να κατακτήσεις το κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλά. Παρ’ όλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.
Τοξότης

Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν θα σε απασχολήσει τώρα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια απαιτώντας άμεση διευθέτηση. Μην το αμελήσεις άλλο, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προφύλαξε το κύρος σου σε κοινωνικό επίπεδο, με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα προκειμένου να λύσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο άμεσος τρόπος να ζητήσεις πληροφορίες είναι πάντα ο καλύτερος, αγαπητέ Αιγόκερε. Απόφυγε να εκτεθείς, με διακριτικότητα και διπλωματία. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει θα διευθετηθεί πολύ σύντομα, αρκεί να πάρεις γρήγορα την κατάσταση στα χέρια σου. Μην παρασυρθείς και διατήρησε την επαφή σου με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις διάφορα προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού που αρχικά πρόκειται να σε σοκάρει, αγαπητέ Υδροχόε, θα γίνει με τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα όπως δείχνουν και αυτό θα πρέπει να σου γίνει μάθημα, για να πάψεις να εμπιστεύεσαι χωρίς τεκμήρια τον οποιονδήποτε. Μάθε να λειτουργείς με σοβαρότητα, περιορίζοντας κάθε παρόρμηση, όσο είναι ακόμα καιρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα ισορροπήσουν λίγο, αρκεί να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου, αγαπητέ Ιχθύ, με κάθε δυνατό τρόπο. Μην τους απαξιώνεις και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, για να μην φτάσεις σε απομάκρυνση από την οποία θα δυσκολευτείς να επανέλθεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες της καθημερινότητας και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην ασχολείσαι προς το παρόν με επαγγελματικά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...