Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το «τερμάτισαν» οι Τούρκοι – Θεωρούν πρόκληση την ελληνική σημαία στις Οινούσες

Δεν έχουν σταματημό οι προκλήσεις των Τούρκων, οι οποίοι θέλουν φανερά να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια, είναι τα τουρκικά ΜΜΕ.

Αυτήν τη φορά, βρέθηκε στο στόχαστρό τους ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τον οποίο κατηγορούν για προκλητική επίσκεψη στις Οινούσσες! Και αυτό, γιατί εμφανίζουν το ελληνικό νησί ως… τουρκικό, με την ονομασία Koyun.

Τονίζουν, μάλιστα, ότι ο κ. Στεφανής «επισκέφτηκε τουρκικό νησί, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς και ύψωσε την ελληνική σημαία»!

Ειδικότερα, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία» και επιπλέον κάνει λόγο για «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα», επιχειρώντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.

dimosievma

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...