Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 20/2/2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 20/2/2017

Κριός

Γενικά
Η δυναμική σου στάση θα σου επιτρέψει να διατηρήσεις κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη των καταστάσεων και να αποφασίσεις για το μέλλον. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά τις προϋποθέσεις στις οποίες θα στηριχτείς για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να ξεπεράσεις ενδεχόμενα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις άγχος για τα επαγγελματικά σου, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα και θα δεις ότι θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και απόφυγε σπατάλες και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


Ταύρος

Γενικά
Μεγάλη ένταση επικρατεί στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ταύρε, το τελευταίο διάστημα, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή. Η κούρασή σου δυστυχώς δεν βοηθάει σε αυτό, αλλά να ξέρεις ότι πολύ σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Δώσε περισσότερη σημασία στην προσωπική σου ζωή ώστε να επιτύχεις τη σταθεροποίηση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου για αυτά που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις, με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Δίδυμος

Γενικά
Μία ιδιαίτερα αισιόδοξη περίοδος έρχεται τώρα για το ζώδιό σου, με τεράστιες προοπτικές αποκατάστασης χρόνιων ζητημάτων. Φρόντισε η στάση σου να είναι πιο διαλλακτική, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες συγκρούσεις. Οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν τώρα θα σου δώσουν τεράστιες δυνατότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Φρόντισε να μην έχεις άγχος για την πορεία της καριέρας σου, γιατί έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.


Καρκίνος

Γενικά
Αισθητή βελτίωση προβλέπεται για το ζώδιό σου στον τομέα των φιλικών σχέσεων, ενώ και οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια θα σταθεροποιηθούν. Σε κάποια ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα διαφανούν προοπτικές ανάκαμψης. Ταυτόχρονα, εκκρεμότητες που σε απασχόλησαν ιδιαίτερα στο παρελθόν, θα λήξουν χωρίς συνέπειες και οι ορίζοντές σου θα διευρυνθούν αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.


Λέων

Γενικά
Κάποιες μικρές αντιξοότητες, αγαπητέ Λέων, τώρα θα ξεπεραστούν με αθόρυβο τρόπο και θα μπορέσεις να επιτύχεις την ολοκλήρωση ενός μεγάλου σχεδίου που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Η αδράνεια σε κοινωνικό επίπεδο εμποδίζει την αξιοποίηση ευκαιριών που συνεχώς χάνεις εξ αιτίας της απόμακρης στάσης σου. Πάρε την απόφαση να βγεις από το καβούκι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι και τη σχέση σου, και μετά μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις για σένα. Οικονομικά, αυτή η περίοδος θα έχει πολλά έξοδα. Οργανώσου περισσότερο, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος

Γενικά
Η καλή σου διάθεση αλλά και ο ευγενικός χαρακτήρας του ζωδίου σου θα δημιουργήσουν φιλικές διαθέσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο και μέσα σε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα θα ευνοηθείς, σε ό,τι αφορά την προώθηση των υποθέσεών σου. Οι εναλλακτικές λύσεις που θα σου προταθούν θα διευκολύνουν αφάνταστα τη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.


Ζυγός

Γενικά
Εύνοια προβλέπεται για το ζώδιό σου ως προς διάφορα ζητήματα και καταστάσεις, ενώ θα ανανεωθείς σε πολλά επίπεδα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και απόφυγε διαφωνίες που μπορεί να μπλοκάρουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα θα ξεκαθαρίσουν χωρίς τη δική σου μεσολάβηση και οι εχθροί θα αποκαλυφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις κάποια θέματα που αφορούν το μέλλον. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες όμως πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.


Σκορπιός

Γενικά
Η ανασφάλειά σου σε οδηγεί, αγαπητέ Σκορπιέ, σε απότομες και αψυχολόγητες κινήσεις. Μην αφήσεις τους φόβους σου να σε κατευθύνουν σε λανθασμένους δρόμους, αλλά προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα και να αναζητήσεις ουσιαστικούς τρόπους δράσης. Οι ψυχικές σου διακυμάνσεις μπορεί να κουράσουν όσους βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλες ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά μην αγχώνεσαι, γιατί τελικά θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.


Τοξότης

Γενικά
Η οικογένεια σε έχει επηρεάσει αρνητικά στο παρελθόν, αγαπητέ Τοξότη, σχετικά με μία υπόθεση την οποία δεν χειρίστηκες τελικά όπως θα έπρεπε. Κόψε τη φόρα σε όσους προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους σε προσωπικά σου ζητήματα και στηρίξου στον εαυτό σου, ώστε να προχωρήσεις όπως πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου, με μια συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν ανασφάλειες και πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που σε οδηγούν μόνο σε έξοδα.


Αιγόκερως

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται πολύ θετικό για το ζώδιό σου και υπόσχεται νέες προτάσεις και καινούργιες φιλίες που μπορούν να φέρουν την ολοκληρωτική ανανέωση που επιθυμείς. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα, ώστε να επιτύχεις όσο το δυνατόν πιο θετικά αποτελέσματα. Οι βάσεις για τα μελλοντικά σου σχέδια είναι πλέον γεγονός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Κριό θα σε ευνοήσει σήμερα, αισθηματικά, ώστε να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει σήμερα να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή


Υδροχόος

Γενικά
Η τεράστια υπομονή που διαθέτεις και η επιμονή σου στην υπεράσπιση των στόχων σου κάτω από δύσκολες συνθήκες τώρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα ανταμειφθεί, μετά από ένα μεγάλο διάστημα επίπονης προσπάθειας. Απόλαυσε την επιτυχία σου και πάρε δυνάμεις για τα μελλοντικά σου σχέδια, που αυτή τη φορά θα είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα καλό θα είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου. Δείξε μεγαλύτερη τρυφερότητα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς κάποιες πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις και θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε πάντα στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.


Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Οι προϋποθέσεις που υπάρχουν για την υλοποίηση ενός σχεδίου δεν είναι σίγουρα οι καλύτερες. Εξέτασε το ενδεχόμενο τροποποίησης κάποιων συνθηκών και αν αυτό δεν γίνει δεκτό, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις οι συνέπειες των οποίων θα βαρύνουν αποκλειστικά εσένα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση και μην αφήσεις τις απορίες να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μην κάνεις καμιά αλλαγή και μην έχεις άγχος για την πορεία της καριέρας σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αλλά μπορείς παράλληλα να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...