Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

WINCANCER – Θεοφάνεια…αγιασμός των υδάτων αλλά και μέρα υπέρβασης και απαρχή ανάτασης…

Στις 23 Μαρτίου μια από τις υποσχέσεις που έδωσα, στη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και στον εαυτό μου ήταν στις 6 Γενάρη των Φώτων του 2017 να βουτήξω για το Σταυρό στο επίνειό των Μολάων την Ελιά!
Τη χρονιά που πέρασε δεν ήταν εύκολο να κρατώ τις υποσχέσεις μου, έπρεπε πάντα να αναμετρώνται οι δυνάμεις μου, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που μου ανέτρεπε τα σχέδια… Αυτή τη χρονιά δεν θα του επιτρέψω να το κάνει!
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιστολογικής μετά την τελευταία παρακέντηση, βρίσκομαι εκτός θεραπειών το τελευταίο διάστημα, έτσι πιστεύω ότι θα κρατήσω την υπόσχεσή μου.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 θα προσπαθήσω να βουτήξω για να πιάσω το Σταύρο στην Ελιά, για να πάρω την ευλογία του Θεού για τις δύσκολες μάχες με την ασθένεια που έχω να δώσω στη συνέχεια.

Έχω ανάγκη αυτή τη βουτιά για να νιώσω δυνατός, αλλά και για να στείλω το μήνυμα σε όλους ότι πολεμώντας μπορούμε να υπερβούμε όλες τις δυσκολίες και να πετύχουμε το αδύνατο…

Δημήτρης Σιάχος 

Δείτε τη σελίδα του Δημήτρη Σιάχου wincancer.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...