Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Έτσι έπαιξαν
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουχούμης, δεξί ο Μέστο και ο Τελάντερ με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Λουντ και Ζέκα τα αμυντικά χαφ. Αριστερό εξτρέμ ο Βλαχοδήμος, δεξί ο Μπουμάλ, ο Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού και στην κορυφή ο Μπεργκ.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2. Ο Ναμάσκο υπερασπίστηκε την εστία του Λεβαδειακού. Γουόν, Κουλιμπαλί και Βούρος η τριάδα στην άμυνα. Δεξί μπακ-χαφ ο Μαχαίρας, αριστερό ο Μεντί. Καραχάλιος, Καλτσάς, Λάτσι στην μεσαία γραμμή και ο Μάντζιος με τον Γιακουμάκη δίδυμο στην επίθεση.

Χάλια μαύρα
Ο… κλασσικός Παναθηναϊκός του τελευταίου διαστήματος παρουσιάστηκε και στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας(64%-36%) αλλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν ευκαιρίες. Μπουμάλ και Βλαχοδήμος δεν είχαν σωστές επιλογές από τα άκρα, ο Βιγιαφάνιες ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και με αρκετά λάθη, Χουχούμης και Μέστο λίγα πράγματα δημιουργικά. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοματισμών και το «πούλμαν» που έστησαν στην άμυνά τους οι «Βοιωτοί», οδήγησαν το «τριφύλλι» σε ένα αντιπαραγωγικό παιχνίδι.

Μοναδική στιγμή που οι λιγοστοί ηρωικοί φίλοι του Παναθηναϊκού φώναξαν «αχ» ήταν στο 5′ με την προβολή του Μπουμάλ από σέντρα του Μέστο. Από κει και έπειτα τίποτα…
Το ματς κυλούσε στα μέτρα των φιλοξενούμενων που είχαν σωστή τακτική ανασταλτική συμπεριφορά, συγκέντρωση στο απόλυτο και δεν έδωσαν χώρο και ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό να δράσει επικίνδυνα.

Τραγικός, τον γλίτωσε ο Βλαχοδήμος!
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Ο Ουζουνίδης στο 58′ έριξε στο ματς τον Ρινάλντι, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 ενώ στο 65′ άλλαξε τον Βλαχοδήμο με τον Χατζηγιοβάννη.
Οι «πράσινοι», όμως, ήταν τραγικοί! Ανήμποροι, ανίκανοι να φτιάξουν σημαντικές φάσεις. Ακόμη και στις δύο καλές στιγμές, ο Μπεργκ είχε πολύ άσχημα «τελειώματα»(66′ και 76′)!
Ο Λεβαδειακός στο… ρελαντί κρατούσε μακριά τον Παναθηναϊκό παρά την πίεση και μάλιστα είχε την μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, όμως, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και στο 71′ απόκρουσε το τετ-α-τετ του Μάντζιου.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, το «τριφύλλι» πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης και ο κόσμος είναι έτοιμος να εκραγεί!

MAN OF THE MATCH: Ζήσης Καραχάλιος. Ο αμυντικός μέσος του Λεβαδειακού έκανε σπουδαία δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, έτρεξε πολύ, κάλυψε χώρους και ήταν σημαντικός για την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας του αμυντικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ουόν. Ο ένας εκ των τριών στόπερ του Λεβαδειακού. Πολλές κερδισμένες μάχες, αρκετές επεμβάσεις και απομακρύνσεις στις γιόμες του Παναθηναϊκού. Από κοντά και ο Βαγγέλης Μάντζιος που παρά το τετ-α-τετ που έχασε(το δημιούργησε μόνος του) κράτησε πολύ μπάλα στα πόδια του και έδινε ανάσες στην άμυνά του.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδωσε το «τριφύλλι» με την εκπληκτική επέμβασή του στο 71′!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Στα σκούπιδια πέταξε ακόμη μία ευκαιρία στην βασική ενδεκάδα ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Και αν το προηγούμενο διάστημα είχε την δικαιολόγια της έλλειψης ρυθμού λόγω Στραματσόνι, πλέον δεν έχει καμία. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι θετικές του ενέργειες, μεγάλη προχειρότητα στις επιλογές του, πολλά λάθη. Δικαίως ήταν ο πρώτος παίκτης που αντικατέστησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Μάρκους Μπεργκ βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ήταν μόνος του αλλά οι επιλογές του ήταν κακές. Στο 66′ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι ενώ δέκα λεπτά αργότερα προσπάθησε να σκοράρει με εναέριο βολέ ενώ είχε χρόνο να κατεβάσει την μπάλα και να εκτελέσει.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Μια χαρά η διαιτησία από τον Ζαχαριάδη και τους βοηθούς του σήμερα στην Λεωφόρο. Μοναδικό λάθος η υπόδειξη οφ-σάιντ του Πάτρα στο 17′ στον Βιγιαφάνιες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά τραγικός, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λεβαδειακό, δεν μπόρεσε καν να φτιάξει αξιόλογες ευκαιρίες απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Οι «Βοιωτοί» κράτησαν το μηδέν με σχετική ευκολία και θα μπορούσαν να «κλέψουν» την νίκη με τον Μάντζιο! Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος ξέσπασε κατά πάντων στο φινάλε…

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140 Επεισόδιο 138 Η Μιράντα έχει...