Το Ποτάμι φυλλορροεί λόγω της έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης και η πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής γίνεται επειδή «στον κόσμο αυτά αρέσουν», αλλά σε μία συζήτηση στη Βουλή «θα τους πολτοποιήσω», προειδοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις όπως διαβάζουμε στο pontiki.gr.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο'' ο κ. Ζουράρις συμπλήρωσε: «Αν θέλει ο κ.Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στη συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις.

Εξήγησε στη συνέχεια την κίνηση του επικεφαλής του Ποταμιού λέγοντας ότι «στον κόσμο αυτά αρέσουν» και ανέφερε ότι υπήρξε δάσκαλος του νυν επικεφαλής του Ποταμιού σε σχολή δημοσιογραφίας.

«Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις ... δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Απέρριψε εξάλλου τις αιτιάσεις για τα όσα είπε, θυμίζοντας ότι στο παρελθόν εν ενεργεία πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει «τέσσερις έγκριτους πολίτες ως νταβατζήδες» και προέτρεψε σε αντίστοιχη κίνηση με τη βοήθεια της ΝΔ κατά του Κώστα Καραμανλή.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top