Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα Δημοκρατία: Τέλος στα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κάθε ενδεχόμενο για χείρα βοηθείας στη σημερινή κυβέρνηση απορρίπτει η Νέα Δημοκρατία όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr

Γαλάζιοι αξιωματούχοι αποκλείουν τόσο την πιθανότητα σύμπραξης σε άλλο κυβερνητικό σχήμα από την παρούσα Βουλή, όσο και το να δώσουν θετική ψήφο στα νέα επώδυνα μέτρα τα οποία προεξοφλούν ότι θα συνυπογράψουν –«με τη συνήθη καθυστέρηση», όπως σχολιάζουν στο Μοσχάτο- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Και όλα αυτά μετά τη δημοσίευση των τελευταίων δημοσκοπήσεων, οι οποίες δείχνουν θετικές για το γαλάζιο στρατόπεδο. Σύμφωνε με πηγές μάλιστα, οι επιδόσεις για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό επηρεάστηκαν επί το δυσμενέστερο μετά το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Κούβα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. «Είναι εντελώς αναξιόπιστη, εγκλωβισμένη στις ιδεοληπτικές εμμονές και την ανικανότητά της», επεσήμανε. Ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα ο πρωθυπουργός είναι απών», συμπληρώνοντος δηκτικά: «Πουλάει την παρουσία του στην Κούβα, ως ψήγμα δήθεν αριστεροσύνης, στο άλλοτε κομματικό του ακροατήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...