Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δείτε πόση αποζημίωση θα πάρουν οι εργαζόμενοι στην Εθνική με εθελούσια

Από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 22 του μηνός, θα τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Εθνικής Τράπεζας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΤΕ.
Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται στο σύνολο του προσωπικού της τράπεζας το οποίο εργάζεται με συμβάσεις συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και δουλεύουν σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης, καθώς και σε όσους δικηγόρους απασχολούνται με σύμβαση έμμισθης εντολής.

Επίσης περιλαμβάνεται και το προσωπικό της τράπεζας που παρέχει υπηρεσίες σε θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό ή σε άλλους φορείς με απόσπαση.

Ελάχιστες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ο εργαζόμενος να έχει συμπληρώσει τα 30 έτη ηλικίας και τα 3 χρόνια προϋπηρεσίας (2 χρόνια για έμμισθους δικηγόρους) έως τις 30/11/2016.

Το πρόγραμμα προβλέπει δυνατότητα άμεσης αποχώρησης με καταβολή αποζημίωσης μέχρι 42 μηνιαίους μεικτούς μισθούς ή δυνατότητα διετούς άδειας με πλήρεις αποδοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να ψωνίζει στο Ουίνδσορ, μαζί με τον Ουίλιαμ – Φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε δημόσια εμφάνιση σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα...