Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελικά υπάρχει Άγιος Βασίλης…

Φωτάκια, έλατο, στολίδια και διακοσμητικά συνθέτουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή το χριστουγεννιάτικο σκηνικό και μας βάζουν στο εορταστικό κλίμα. Το ερώτημα όμως που πλανάται και βασανίζει εδώ και δεκάδες χρόνια παιδιά και γονείς είναι ένα. «Υπάρχει Άγιος Βασίλης;» ή ο παχουλός κύριος με τα κόκκινα ρούχα και την άσπρη γενειάδα είναι στη φαντασία μας;

Ε, λοιπόν, ναι. Ο Άγιος Βασίλης, για χάρη του οποίου την παραμονή των Χριστουγέννων εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο κάθονται ξάγρυπνα μέχρι να φανεί, υπάρχει και γεμίζει τις καρδιές μας με αγάπη, ελπίδα και ζεστασιά. Μόνο που ο παχουλός Άγιος δεν έρχεται από την Καισαρεία, αλλά βρίσκεται μέσα μας.

Ο Άγιος Βασίλης συμβολίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κάνει, δηλαδή από το να μοιράζει δώρα και χαρά. Κάνει κάτι που διαρκεί πολύ περισσότερο στη ζωή του καθενός μας… Ως άλλος δάσκαλος, μας μαθαίνει να πιστεύουμε σε κάτι που δεν έχουμε δει ή αγγίξει, σε κάτι πέρα από εμάς, αλλά καλά φωλιασμένο στις καρδιές μας.

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σπουδαίο για την πορεία της ζωής μας, αφού καθημερινά χρειάζεται να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στους γύρω μας, στις ικανότητες και τα ταλέντα μας και στις δυνάμεις μας.

Παράλληλα, με τη γλυκιά αυτή προσμονή του Άγιου Βασίλη μαθαίνουμε να πιστεύουμε σε κάτι τεράστιο και συστατικό στοιχείο της ζωής μας, που δεν μπορούμε να κρατήσουμε στα χέρια μας ή να το μετρήσουμε. Την αγάπη. Αυτή η δύναμη είναι που θα φωτίσει κάθε στιγμή μας, όσο κρύα ή σκοτεινή κι αν είναι.

Έτσι, ο Άγιος Βασίλης, που γεμίζει τις καρδιές μας με μαγεία, ευτυχία, ελπίδα και αγάπη, δεν μας επισκέπτεται μόνο κάθε παραμονή Χριστουγέννων, αλλά τον κουβαλάμε μέσα μας καθημερινά και για πάντα.

Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα του νέου χριστουγεννιάτικου τηλεοπτικού σποτ του νερού ΖΑΓΟΡΙ, το οποίο με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη, μας κάνει να ανακαλούμε τα παιδικά μας χρόνια και μας μεταδίδει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση, για να υποδεχθούμε τα φετινά Χριστούγεννα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό μάς κάνει να φαινόμαστε, να είμαστε και να νιώθουμε καλά. Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι παρέχει το καλό μέσα μας, αυτό που μας κρατάει στα καλύτερά μας, στην καλύτερη υγεία, μας δίνει την καλύτερη ενέργεια, την καλύτερη διάθεση! Κι όταν νιώθουμε καλά μέσα μας και είμαστε στα καλύτερά μας, θέλουμε να μοιραζόμαστε το καλό και με τους άλλους.

Όλοι έχουμε το καλό μέσα μας και όταν πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη, η πίστη αυτή μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Μας δίνει δύναμη να προσφέρουμε και να συνεχίζουμε.

Γιατί όταν έχουμε το καλό μέσα μας, ζούμε τη ζωή σαν να είναι ένα θαύμα!

Δείτε το χριστουγεννιάτικο σποτ του ΖΑΓΟΡΙ:

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...