Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-0

Ο Μιλιάζες μέσα σε τρία λεπτά έφτιαξε δύο γκολ για τους Γιακουμάκη και Σίλβα, οι οποίοι με κεφαλιές κράτησαν τον κακό Ηρακλή στον πάτο της βαθμολογίας και επανέφεραν τον Λεβαδειακό στις νίκες. Ο Μάντζιος το τελικό 3-0.

Υπόθεση τεσσάρων λεπτών φαίνεται πως ήταν το ματς στη Λιβαδειά. Σε ένα μέτριο προς άσχημο παιχνίδι, ο Γιακουμάκης ήρθε από τον πάγκο και… λύτρωσε τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και δίκαια έφτασαν σε αυτό το 2-0.

Τίποτα, ίσως, να μην είχε γίνει όμως χωρίς τον Γιακουμάκη… Ο νεαρός επιθετικό, ήταν αυτός που άλλαξε την ιστορία. Μπήκε στο 61′ και 11 λεπτά αργότερα (72′) σκόραρε και… έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του.

Σαν να μην έγινε…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος, αλλά καμία φάση δεν μπορούμε να πούμε πως μας έμεινε. Ο Ηρακλής, έφτασε στο γκολ ωστόσο με τον Λουκίνα, αλλά ο επόπτης κακώς έδειξε οφσάιντ. Πέρα αυτού ουδέν στο πρώτο 45λεπτο…

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...