Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-2 Επίδειξη δύναμης από την Ελαφρά Ταξιαρχία

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος στη Σπάρτη ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα. Μετά από ασίστ του Κάσσου, ο Αλμπάνης έκανε το 0-1. Η Σπάρτη δεν μπόρεσε να απαντήσει με τον Μπουντόπουλο ένα λεπτό αργότερα και έτσι λίγο πριν τη λήξη δέχτηκε και δεύτερο τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 44′, ο Ρομάνο πέρασε στον Αλμπάνη, ο οποίος πλάσαρε τον Μελίσσα για το 0-2. Να σημειώσουμε, πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Αρσενίεβιτς…

Στην επανάληψη η Σπάρτη φώναξε άλλες τρεις φορές για πέναλτι αλλά τελικά ο διαιτητής δεν έδωσε κάποια παράβαση… Στο 71′, ο Αρσενίεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όπως και ο Αναστασάκος στο 76′. Ο Απόλλων θα μπορούσε στο 86′ να κάνει και το 0-3, αλλά ο Διαμαντόπουλος πλάσαρε άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46′ Βελλίνης), Μπανούσης (62′ Αναστασόπουλος), Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος (46′ Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ, Τσιάρας, Διαμαντόπουλος, Αλμπάνης (46′ Τζάνης), Ρομάνο (81′ Πουρτουλίδης), Κάσσος (67′ Πάνος).

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 137 Μια παρεξήγηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην...