Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι (;) η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Μπορεί το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί να μην έχει προχωρήσει ακόμα, αλλά κάποιοι βιάζονται να… ξαναπαντρέψουν τον Μπραντ Πιτ

Πληροφορίες που επικαλέστηκε το Woman’s Day ανέφεραν ότι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος πλέον δεν ζει με τη Τζολί, «βρίσκεται πολύ κοντά» με την συνάδελφό του ηθοποιό Κέιτ Χάντσον, προσθέτοντας ότι οι δυο τους έχουν πολλές κρυφές συναντήσεις.

«Είναι δύο σταρ που ελκύονται πολύ ο ένας από τον άλλον και σίγουρα απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου», ανέφερε η πηγή του Woman’s Day. Για το θέμα κλήθηκε να σχολιάσει και ο Κρις Χέρζογκ, σωματοφύλακας που παλιότερα εργαζόταν για τον Πιτ και την Τζολί. «Ξέρω τον Μπραντ και την Κέιτ και δεν θα ήταν έκπληξη για εμένα αν έβγαιναν», είπε από την πλευρά του.

Πάντως, για να ακουστεί και η άλλη πλευρά, άλλες πηγές που επικαλείται η Daily Mail, σημείωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις φήμες αυτές. Υπενθυμίζεται ότι άλλες φήμες -προ καιρού- έφεραν τον Πιτ να έχει σχέσεις με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Σύμμαχοι», Μαριόν Κοτιγιάρ, ωστόσο είχαν διαψευστεί αμέσως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη του Ρούσσου, ότι δεν...