Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανεξέλεγκτη η μαφία του ποδοσφαίρου! Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα! Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

Άγνωστοι έκαψαν χθες το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακαλούσε την παραίτησή του! Ράκος ο Μπίκας, έβαλε τα κλάματα…

Απίστευτες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ώρα που τα τρία μέλη της νέας ΚΕΔ (Μπίκας – Καλύβας – Τσαχειλίδης) βρίσκονταν στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να αποσύρουν τις παραιτήσεις που είχαν υποβάλλει το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Μπίκας ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι το σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδική τυλίχθηκε στις φλόγες!

Αμέσως ο υπό παραίτηση πρόεδρος της νέας ΚΕΔ επικοινώνησε με τα οικεία του πρόσωπα και – ευτυχώς – διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και δεν κινδύνευσαν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, το σπίτι του Γιώργου Μπίκα έχει καεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν ακόμη και σε γειτονικές κατοικίες.
Ράκος ο Μπίκας, έβαλε τα κλάματα!

Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας, βρίσκεται σε δραματική ψυχολογική κατάσταση, και λίγα λεπτά μετά την απίστευτη είδηση, απλά μονολογούσε στους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ «εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο»… Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τη στιγμή που ενημερώθηκε για το περιστατικό έβαλε τα κλάματα!

Ο Μπίκας είναι βέβαιος ότι το περιστατικό πρόκειται σίγουρα για εμπρησμό, ενώ δήλωνε απογοητευμένος για το γεγονός ότι άλλα τρία σπίτια περιοίκων έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά στη βασική κατοικία του στη Χαλκιδική.

Έπειτα από αυτά τα γεγονότα ο Γιώργος Μπίκας επιστρέφει στη Χαλκιδική και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει να ασχολείται με την αρχιδιαιτησία στην Ελλάδα.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως διακόπτεται επ΄ αόριστον το πρωτάθλημα…με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να δίνει εντολή για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων, μετά το περιστατικό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...