«Η ΝΔ έχει αποδείξει ιστορικά ότι είναι το κόμμα που ξέρει να λέει τα μεγάλα «ναι», αλλά και τα μεγάλα «όχι» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Αφού αντιπαρήλθε του διαχωρισμού μεταξύ «Καραμανλικών» και «Μητσοτακικών» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη Ν.Δ. ας ξεχάσουμε τα ονόματα και τις ταμπέλες και ας κρίνουμε τους ανθρώπους από αυτό που είναι και από αυτό που έχουν κάνουν στη ζωή τους πριν μπουν στην πολιτική»

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντηση του στα όσα γράφονται για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα: «Αυτή η κουβέντα ξεκίνησε ως καφενειακή συνωμοσιολογία και ειπώθηκε από ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον πρώην Πρωθυπουργό. Αν ο Κώστας Καραμανλής έχει να πει κάτι το λέει ο ίδιος, όπως έκανε και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος. Για να το κλείνουμε επειδή παρατράβηξε η κουβέντα, και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται».paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top