Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κώστας Καραμανλής: Τέρμα στις ταμπέλες και τις συνωμοσίες του… καφενείου! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η ΝΔ έχει αποδείξει ιστορικά ότι είναι το κόμμα που ξέρει να λέει τα μεγάλα «ναι», αλλά και τα μεγάλα «όχι» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Αφού αντιπαρήλθε του διαχωρισμού μεταξύ «Καραμανλικών» και «Μητσοτακικών» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη Ν.Δ. ας ξεχάσουμε τα ονόματα και τις ταμπέλες και ας κρίνουμε τους ανθρώπους από αυτό που είναι και από αυτό που έχουν κάνουν στη ζωή τους πριν μπουν στην πολιτική»

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντηση του στα όσα γράφονται για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα: «Αυτή η κουβέντα ξεκίνησε ως καφενειακή συνωμοσιολογία και ειπώθηκε από ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον πρώην Πρωθυπουργό. Αν ο Κώστας Καραμανλής έχει να πει κάτι το λέει ο ίδιος, όπως έκανε και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος. Για να το κλείνουμε επειδή παρατράβηξε η κουβέντα, και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται».

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο...