Η Πειραιώς υπογραμμίζει πως οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας πρέπει να παραμείνουν στην ΕΥΠ, η οποία οφείλει να έχει αυστηρά υπηρεσιακή λειτουργία σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

«Ο υπουργός που επεδίωξε να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και κατονομάστηκε ως χρηματοδότης σάιτ που υπηρετούσε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, πάει να πάρει στα χέρια του τμήμα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας. Όχι ως πολιτικός προϊστάμενος, αλλά ως άμεσος διαχειριστής τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και δηλώνει την απόλυτη αντίθεσή της «στην επιχειρούμενη μεθόδευση της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - Παππά, που προσθέτει μια ακόμα σκιά στο πώς λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση».

Η Πειραιώς υπογραμμίζει πως οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας πρέπει να παραμείνουν στην ΕΥΠ, η οποία οφείλει να έχει αυστηρά υπηρεσιακή λειτουργία.

«Το υπουργείο που δημιουργήθηκε για χάρη του κ. Παππά, θα έπρεπε να ασχολείται με την κοινωνία της πληροφορίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος και όχι να αποτελέσει εργαλείο για κάθε λογής μεθοδεύσεις», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τζανακόπουλος: Δεν έχω ενημερωθεί

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα ότι αρμοδιότητες που μέχρι σήμερα βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μεταφέρονται στο νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής του Νίκου Παππά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε:
«Δεν έχω ενημερωθεί, θα ενημερωθώ και θα σας πω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top