Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ… Δεν έχω κάνει καμία προπαγάνδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξέρω τι θα κάνω….»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, για άλλη μια χρονιά πιστός στο ραντεβού του με τον Γιώργο Παπαδάκη, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Όσον αφορά για την ΕΡΤ ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν, εγώ δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ. Δεύτερον, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Τρίτον, είναι σχεδιασμοί κομμάτων που σκέφτονται που μπορώ να πάω, βγάζουν μια φήμη μόνη τους, την δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν την οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά, σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω. Σιωπή».

«Στον Alpha θα είσαι;», ρώτησε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης. «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση ποτέ πουθενά. Όσο και αν φαίνεται παράλογο αυτό που λέω», τόνισε ο Λάκης. Ωστόσο, λίγο αργότερα επανήλθε στο θέμα προκαλώντας νέα ερωτηματικά: «Εγώ ξέρω τι θα κάνω, σίγουρα ξέρω τι θα κάνω. Απλώς ξέρω πάντα να περιμένω. Μαζεύω τώρα, ακούω… Την πρώτη φορά που θα βγω, όπου βγω…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150 Η Βασιλική κάνει αρχηγική εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα αποφασισμένη...